Про що говорили під час представлення нового губернатора Волині

Про що говорили під час представлення нового губернатора Волині
Екс-губернатор Борис Клімчук передав «естафету правління» на посаді голові Волинської ОДА своєму тепер уже колишньому заступнику Олександру Башкаленку, підбивши підсумки своєї діяльності.

Новий керманич області Олександр Башкаленко пообіцяв «забезпечити мир і спокій» в області та вирішення питань за столом переговорів.

Про це стало відомо під час представлення в.о. віце-прем’єр-міністром України Костянтином Грищенком нового голови Волинської ОДА у четвер, 6 лютого.

ПРАЦЮЙТЕ І ВІРТЕ В ГОСПОДА, – КЛІМЧУК

Під час свого виступу Борис Клімчук окреслив, чого вдалося досягнути на Волині за останні 4 роки, доки він був губернатором, висловив побажання того, яким він хоче бачити майбутнє регіону і подякував усім, хто допомагав йому керувати областю.

«Пройшовшись» основними показниками, згідно з якими можна говорити про розвиток області на фоні всієї України, екс-губернатор згадав про темпи зростання реальної і номінальної зарплати, погашення зарплатних боргів, хороший інвестиційний клімат, розвиток бізнесу, прозорий діалог між ним і владою, досягнення в медичній та соціальній галузях.

«Ми маємо дуже серйозні показники, які треба втримати», – зазначив Борис Клімчук.

«У нас було одне дуже просте лаконічне завдання – поліпшити життя людей, степ бай степ, крок за кроком. Немічним дати захист і підтримку, людям праці дати можливість достойно працювати і достойно заробляти», – додав він.

Насамкінець Борис Клімчук подякував усім, з ким працював: президенту, уряду, підлеглим та волинянам за підтримку: «Дякую людям у цій залі, дякую людям за підтримку і розуміння. Це не я і будь-хто на моєму місці. Це концентровані зусилля багатьох людей, управлінців, бізнесменів, менеджерів, простих людей, тих фермерів, до яких ми знайшли дорогу серйозну. Усіх волинян. Тому побажання у мене одне. Далі працюйте і маєте вірити в Господа, в державу, в свої власні сили. Так тримати і далі. З добром до вас, ваш Борис Клімчук».

ТРЕБА ЗАБЕЗПЕЧИТИ МИР І СПОКІЙ В РЕГІОНІ, – БАШКАЛЕНКО

Опісля екс-губернатора Волині слово взяв новий голова ОДА Олександр Башкаленко. Насамперед він подякував Віктору Януковичу «за довіру».

«Я добре усвідомлюю усю повноту відповідальності і докладу максимум зусиль для того, щоб виконати поставленні завдання. Головне з них, на що звернув увагу президент і ми це знаємо, забезпечити мир і спокій в регіоні. Я сказав президенту, що волиняни завжди були мудрі, виважені і толерантні. І я впевнений, що далі так і буде, й усі питання, які будуть виникати між нами, ми будемо вирішувати тільки за столом переговорів. А самий великий шум, який буде чути на Волині, буде від баштових кранів і від будівельних майданчиків», – зазначив Башкаленко.

Опісля він подякував Борису Клімчуку «за розуміння, підтримку і хорошу управлінську школу».

«Ми багато чого зробили для Волині, для волинян за ці роки під вашим керівництвом. І я хочу запевнити, що ми будемо і далі послідовними в усіх справах, програмах, проектах, рішеннях, які ми робили під вашим керівництвом», – звернувся Олександр Башкаленко до Бориса Клімчука.

Окрім того, Башкаленко висловив свою думку про екс-губернатора Волині: «Впевнено вам скажу свою думку: коли Борису Петровичу кажуть, що він політик, я думаю, це неправильно, коли кажуть, що керівник, неправильно. Я впевнений, що він – політичний діяч. І пройде зовсім мало часу, і він оцінений буде нашою громадою і нами з вами».

«Дякую вам, Борис Петрович. Ви навчили мене виживати», – додав він.

Звернувшись до присутніх у залі, Олександр Башкаленко зазначив, що досягти результатів можна «тільки разом з вами». «Я надіюся на вашу підтримку і підтримку волинської громади», – підсумував Олександр Башкаленко.

ДУМАЮ, ТАКА РОТАЦІЯ ГУБЕРНАТОРА НАЙБІЛЬШЕ ВІДПОВІДАЄ ВАШИМ СПОДІВАННЯМ, – УРЯДОВЕЦЬ

Виголосив промову і в.о. віце-прем’єр-міністра України Костянтин Грищенко. Він подякував Борису Клімчуку «за плідну багаторічну роботу».

«Величезний досвід, дуже багато зроблено, але, звичайно, приходить час, коли має відбуватися ротація. Ротація тут відбувається, я думаю, в той спосіб, який найбільше відповідає вашим власним сподіванням», – зазначив Грищенко.

Висловився в.о. віце-прем’єр-міністра і щодо ситуації в Україні та сподівань на те, яким чином вона вирішиться, зокрема, й на Волині.

«Сьогодні дуже важливо зберегти в області керованість тих процесів, які зовсім непрості. Ми всі усвідомлюємо, що перед кожним з нас стоять дуже непрості конкретні завдання. І кожен своїм прикладом має показувати впевненість в тому, що ми робимо разом справу, те, що ми не схиблюємо з того шляху, на який ми стали, а це, в першу чергу, забезпечення послідовного економічного зростання і розширення наших можливостей в усіх сферах», – зауважив Костянтин Грищенко.

«Ми маємо дуже багато тих, хто вважає, що через крик, через лозунги негайно можна щось змінити. Важливо працювати на той результат, що дає віддачу людям. І саме на цьому, я переконаний, і ґрунтується наша впевненість в тому, що ми зможемо не просто вийти із нинішньої ситуації і далі нарощувати те, що стало важливими здобутками за останні роки», – додав він.

«Нам потрібне усвідомлення того, що не через насильство, а через злагоду і реальну працю ми зможемо рухатися вперед», – підсумував сказане урядовець.

Насамкінець Костянтин Грищенко закликав присутніх у залі «об’єднатися навколо» нового голови Волинської ОДА.

«Президент висловив свою довіру новопризначеному губернатору. Я розумію що ви всі його знаєте і хотів би вас всіх закликати об’єднатися навколо нього, надати йому все сприяння і віддати всі свої сили для того, щоб ми будували справжню європейську сильну країну», – резюмував він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТРЕБА ЗАБЕЗПЕЧИТИ МИР І СПОКІЙ В РЕГІОНІ, – БАШКАЛЕНКО
======================================================
вже один такий на Україні забезпечив *мир і спокій*.
Відповісти
Це що погроза закатати у бетон, даремно!
Відповісти
Клімчук СПРАВЖНІЙ ГОСПОДАР,реально рівних йому у нас на Волині ще небуло.
Потрібно молити Господа,щоб у нас було побільше таких діячів-СПРАВЖНІХ ПАТРІОТІВ!!!!
Многіх і благих літ Борису Петровичу.

Дуже шкода,що ганебна опозиція,своїм брудом, лукавством і відвертою брехнею маніпулює людьми,що ненависть,невдячність і злоба затьмарила очі СЛАВНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ................
Відповісти
дякую за Пакращення. Для себе ви його зробили,ще й людям межи очі плюете.
Відповісти
До речі не всіх журналістів пустили в зал, наприклад "Четвертої влади". Чи говорити мають право не всі ЗМІ, а якісь обрані?
Відповісти
поділися Гузь і Бондар?
Що це вони мітингу не арганізовують?
Слабо?
Відповісти
Останні новини
Про що говорили під час представлення нового губернатора Волині
06 лютий, 2014, 15:08