Німці запустять у серію донедавна концепт-кабріолет Golf GTI

Німці запустять у серію донедавна концепт-кабріолет Golf GTI
Volkswagen підготував до показу серійну версію кабріолета Golf GTI - прототип «зарядженого» хетчбека з м'яким складаним верхом німці показали ще минулого року, але в серію кабріолет піде в стриманішому варіанті.

Про це інформує Gazeta.ua.

Golf GTI з відкритим верхом відрізнявся агресивною зовнішністю з контрастними кузовними деталями й екстравагантними 19-дюймовими колісними дисками.

У технічній начинці особливих змін не було помічено.

Представлений в Австрії прототип був оснащений дволітровим мотором TFSI, потужністю 210 кінських сил. За даними VW, на прискорення до 100 км/год у кабріолета йшло 7 секунд.

Найімовірніше, як повідомляє видання Auto Express, тим же самим двигуном забезпечать і серійну модифікацію. Однак навряд чи вона збереже аеродинамічний пакет і колісні диски. Передбачається, що в VW в пару до мотора запропонують 6-ступінчасті МКПП і DSG.

Якщо припущення виявляться вірними, GTI Cabrio стане останньою модифікацією нинішнього покоління Golf GTI. Судячи з усього, в 2013 році модель оновиться, слідом за виходом на ринок сьомий генерації Volkswagen Golf.

У той же час це буде перша за багато років відкрита версія «зарядженого» хетчбека: варіант з м'яким верхом мало тільки саме перше покоління Golf GTI, що випускалося у вісімдесятих роках минулого століття.

За чутками, в Volkswagen подумують і про випуск кабріолета на базі Golf R - із 270-сильним турбодвигуном і повним приводом. Однак остаточного рішення з цього приводу поки не схвалене.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Volkswagen
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Німці запустять у серію донедавна концепт-кабріолет Golf GTI
15 березень, 2012, 18:06