Башкаленку вже хочуть висловити недовіру

Башкаленку вже хочуть висловити недовіру
Опозиціонер Ігор Гузь запропонував депутатам Волинської обласної ради висловити недовіру щойно призначеному голові облдержадміністрації Олександру Башкаленку.

Про це йдеться у проекті рішення «Про недовіру голові Волинської обласної державної адміністрації», який Гузь подав до секретаріату обласної ради, - повідомили у прес-службі політика.

Депутат пропонує висловити Башкаленку недовіру тому, що голова Волинської ОДА призначений на посаду Вікторем Януковичем, який відповідальний за події, що відбуваються в Україні.

«Зокрема, розгул корупції, соціальну нерівність, відмову від європейського вектора зовнішньої політики України, свавілля правоохоронних органів та спецпризначенців у застосуванні сили для обмеження конституційних прав громадян на свободу мирних зібрань і висловлення своєї думки, що призвели до людських жертв на Євромайдані», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, що 6 лютого відбулося представлення новопризначеного голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка. Зачитати указ президента до Луцька приїхав віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За що боролись - на те й напоролись
Відповісти
Вам кого не признач то завжди не буде нравитись, Клімчук не подобався звільнили, Башкаленко тоже не подобається. Вам немає чим зайнятися???? Чи можливо ви хочите щоб Бондар став головою ОДА? при якому область занепадала???? Не розумію тих опозиціонерів, в них в голові пусто, хоч я сам за євромайдан, але в таких моментах опозиціонери неправильно діють
Відповісти
А мо' не тра його пока гнать?
А то пришле Яник якого зека-убивцю голодного з Єнакієво,
почне ту Донецьк робити як у 90-х.
Хай людина попрацює, себе покаже.
Буде обіжать людей чи бикуватися над забужанами-полішуками, ну тоді вже й розбиратися.
Мо' в лісгосп який поіде провірати на пилораму, чи на ставки... То таке...
Чо людину зразу відсахувати? Так недобре.
Відповісти
Гузю дійсно не має вже на чому піаритись! Дайте чоловіку попрацювати!
Відповісти
Назар, очевидно, ти тільки що з хрена зірвався. При Бондарю ріст економіки Волині складав 34 відсотки. Не будь базарною бабою.
Відповісти
що Бондар так "працював"... І де таку інформацію можна дістати?:)
Відповісти
При Бондарю одна біда була - всовування в державну службу політиканства. Це є помилкою і сьогоднішніх лідерів опозиції (критикуйте не критикуйте, але це виглядає так). Не важливо чи людина знає свою справу -ГОЛОВНЕ ПАРТКВИТОК!!! Так і тоді і зараз працювало і працює багато достойних, знаючих свою справу людей: Романюк, Курилюк, Кравчук, Башкаленко, Клімчук і т.д. - всі вони знаючі свою роботу, відповідальні люди. Тільки от чомусь приїлося "партія, партія, Янукович, Тимошенко та інше". Та дайте людям спокійно працювати, Башкаленко себе проявить, чомусь впевнена що з хорошої сторони, через декілька років самі оціните, як і Клімчука.
Відповісти
Щиро бажаю новообраному Губернатору успіхів у роботі, знаю його як людину слова, чесного, віддіного , дисциплінованого, порядного керівника!!!!!!
Відповісти
бондарь с первых дней отличился проталкиванием контрабандного сахара для порошенки под видом какао
Відповісти
Башкаленко заробив свій перший капітал на контрабанді,стрі митники його добре памятають. Так що наша волинь тепер буде перевалочною базою пр. Він ще той засранець.
Відповісти
Ну що Бондарівські інтригани???? Дочекалися? Тепер або працюйте, або звертайте свої клубки пліток і валіть з адміністрації за Нальковичем слідом!!! БАШКАЛЕНКО НАШ ГУБЕРНАТОР!!!!!))))))))))) Ми поважаєм його політичні погляди, а він поважає погляди інших. Накінець то на держслужбі буде держслужба, а політика буде в іншому місці у відповідний для цього час.
Відповісти