У Ківерцях створили Народну раду

У Ківерцях створили Народну раду
У місті Ківерці створили Народну раду, до складу якої увійшов 31 районний депутат із 54-х обраних.

Оголосили про створення органу під час народного віче 6 лютого, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Так, Народна рада прийняла резолюцію, в якій вимагає негайної відставки голови РДА Зіновія Колісника та голови районної ради Михайла Марчука.

Серед інших вимог – заборона діяльності та символіки Партії регіонів та Комуністичної партії України на території Ківерцівського району.

«Усі, хто сьогодні має стосунок до цієї антинародної структури, мають написати заяви і покинути лави цієї партії, зректися посад, які вони отримали від «донецьких». Це стосується і очільників Ківерцівської РДА Зіновія Колісника та районної ради Михайла Марчука», – зауважив під час виступу на віче голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді Олександр Пирожик.

По завершенню віча, яке відвідали також активісти луцького Автомайдану, розпочалася позачергова сесія Ківерцівської районної ради, яка розглянула питання про недовіру голові РДА та районної ради.

«Попри однозначну позицію депутатів від ВО «Свобода» за відставку цих керівників, у обох випадках рішення не набрали необхідної кількості голосів. Для прийняття рішення про відставку Зіновія Колісника забракло одного голосу (27 голосів)», - йдеться у повідомленні.

«Щодо відставки Михайла Марчука, то під тиском громади він спершу написав заяву про своє звільнення із займаної посади. Проте згодом «передумав» і вирішив знехтувати власною ж обіцянкою перед громадою – зареєстрував іншу заяву, в якій відкликав попередню заяву про відставку», - додають у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повинні бути сувенірні і нєзальожні... Без дотацій з Києва!
Відповісти
я за зміни.. але без Грицюка і других "борців" за владу.. потрібно все робити цивіізовано... невже не видно що 20 вболівальників чи вболівальниць це не є думка народу... це є позор опозиції яка лише може кричати і обзивати.. згуртуйте... переконайте... а лише тоді притендуйте... а то за вас СОРМНО - ПОЗОРНИКИ і не забувайте що я був.. а можливо і буду з вас.. за зміни.. але вчіться кувльтури.. не позортесь.. не дзвоіть депутатам о 7-00 ... ви себе позорите.
Відповісти
Останні новини
У Ківерцях створили Народну раду
06 лютий, 2014, 17:30