У Луцькраді працюють за принципом Сталіна, - депутат

У Луцькраді працюють за принципом Сталіна, - депутат
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов вважає, що у раді діє принцип: «Неважливо, як голосують, важливо, як порахують», який приписують Йосипу Сталіну.

Про це він розповів під час обговорення виконанню бюджету Луцька за 2013 рік на черговій сесії ради у п’ятницю, 7 лютого.

Осіпов пояснив, що луцький міський голова Микола Романюк розпоряджається коштами з бюджету в «ручному режимі». Тому, за його словами, немає значення, як розподілять кошти депутати своїм голосуванням, якщо потім виконавча гілка на чолі з Романюком «порахує» їх по-іншому.

«Я сподіваюся, що у новому бюджеті ми затвердимо чіткий перелік фінансування. Тоді буде зрозуміла логіка розподілу, а то в кінці року ми починаємо говорити французькою мовою: «Вже нема,вже нема», - зазначив він.

Натомість секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт переконаний, що проблеми з бюджетом виникають через «непрофесійну владу в Києві».

«Бюджет Луцька не може сильно відрізнятися від економіки країни. В Україні - криза, в нас - криза, бо до влади прийшли люди, які є просто непрофесіоналами. Вони можуть брати запозичення і цими запозиченнями прикривати свої недопрацювання», - пояснив він.

За словами Пустовіта, від затримки грошей в Києві найбільше страждають луцькі вчителі, лікарі та сфера житлово-комунального господарства.

Попри зауваження Осіпова, депутати підтримали проект рішення «Про виконання бюджету міста Луцька на 2013 рік». Це рішення підтримали 34 депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я не надто економіст, але те, що луцьк виплатив борги, які набрав попередник романюка для міста, це вже добре. критикувати легко, таньте і зробіть краще. починаючи з себе!
Відповісти
Романюк віддав старі борги і набрав нових кредитів більш як на 100 млн грн. Ото знайшли добродія
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді працюють за принципом Сталіна, - депутат
07 лютий, 2014, 11:46