Занедбаний дитячий майданчик у Луцьку. ФОТО

Занедбаний дитячий майданчик у Луцьку. ФОТО
Мешканці багатоквартирного будинку на Соборності, 21 скаржаться, що протягом 37 років дитячий майданчик у їхньому дворі не оновлювався і перебуває в занедбаному стані.

Люди неодноразово зверталися в товариство “М.Ж.К.” з проханням модернізувати дитячий майданчик та встановити пандус, - пише Комунальний патруль.

У Комунальному патрулі зазначають, що вирішили перевірити достовірність інформації, яку товариство “М.Ж.К” надало людям, та надіслали туди вже своє звернення з проханням посприяти в вирішенні проблеми і отримали відписку — офіційну і вичерпну відповідь.

Мовляв, все під контролем, пандус встановили, дитячий майданчик придатний до використання і ще послужить не один десяток літ.



"Справді, зовнішній вигляд того місця, де мали б гратися діти ледь-ледь тягне на трієчку. Дитяча гірка, пісочниця та шведська стінка справді є, однак конструкції дуже старі", - зауважують у Комунальному патрулі.

"Шведські стінки похилені. Заржавілі і облускані дитячі драбинки вже кілька років не знають що таке фарба", - оцінили в Патрулі.

Поблизу дороги красуються залишки конструкції — залізна труба. "Колись, років так 20-30 тому на цій трубі був яскравий гриб, під яким грались діти", - розповідають мешканці.

У Комунальному патрулі розповідають, що люди нарікають і на прогнилі та зламані лавки - сідати на таку “модерну” конструкцію — небезпечно, можна легко травмуватися.

Мешканці здивовані: куди зникають кошти — які вони сплачують? Адже щомісячно практично з кожної квартири витрачається понад 100 гривень за утримання будинку.

"Зневірені люди кажуть, модернізації дитячого майданчика та встановлення пандуса від комунальників годі чекати. Доводиться розраховувати на власні сили та кошти", - резюмували у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
9-те фото викликало асоціацію з картою континентів планети Земля )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Візьміть банку фарби і пофарбуйте.А лавки не ламайте.
Відповісти
Ви що вмієте збиратись тільки щоб поскаржитись як погано??? Взяли б зібралися і власними силами зробили б нормальний майданчик. Чи думаєте вам він з неба впаде? Чи комусь він більше треба ніж вашим дітям? Люди в нашому місті такі проблеми самі навчились вирішувати!
Відповісти
А для чого гроші за утримання будинку і прибудинкової території сплачувати, якщо все робити за свої кошти? За свої кошти можна і прибиральницю, і двірника найняти самостійно, скинувшись по гривні, і дитячий майданчик зробити, але за умови не башляти бабло ЖЕКам! Народ їм платить - хай працюють. А то поросслабляли жопи ті начальники ЖЕКів і їх прихвостні, гребуть бабло лопатою. Труби як рвало так і рве, як є срач на майданчику - так і лишився.
Відповісти
У нас у дворі ще гірше... ми платимо гроші за утримання будинку і ще на фарбу збиратися, де логіка!
Відповісти
А в мене в дворі вже років з 5 немаэ ні гірок ні лавок, все викупили уроди. Двір перерили і так лишили...
Відповісти
А в мене в дворі вже років з 5 немаэ ні гірок ні лавок, все викупили уроди. Двір перерили і так лишили...
Відповісти
Ха, у нас в дворі й такого нема :D
Відповісти