Хвиля політичних переслідувань і терору охопила Володимир-Волинський район, - «Батьківщина»

Хвиля політичних переслідувань і терору охопила Володимир-Волинський район, - «Батьківщина»
У Володимирі-Волинському колишній голова райради, якому висловили недовіру, сфальсифікував протокол сесії, а прокуратура та міліція відкрила кримінальні провадження проти нових керівників районної ради.

Такі дії ВО «Батьківщина назвало політичним переслідуванням, тиском та шантажем, йдеться у повідомленні прес-служби обласного осередку партії.

У партії нагадують: під час сесії Володимир-Волинської районної ради 25 січня 2014 року звільнили з посади голову районної ради Степана Слащука, шляхом задоволення його особистої заяви про звільнення. А також висловили недовіру голові РДА Валентину Скубі: за висловлення недовіри проголосувало дві третини депутатів райради.

29 січня під час позачергової сесії цієї ж ради депутати обрали нове керівництво районної ради. Головою став Андрій Оніщук(ВО «Батьківщина»), заступником Павло Карп’юк (ВО «Свобода»).

Проте екс-голова Володимир-Волинської районної ради Степан Слащук з невідомих причин відмовився підписувати рішення сесії про своє звільнення, сфальсифікувавши протокол сесії. Це - грубем порушення чинного законодавства, заявляють у ВО «Батьківщина».

Також Степан Слащук проводить дії щодо недопуску новообраного керівництва райради до виконання ними своїх обов’язків.

«Ці дії колишнього голови райради Слащука С.М., є відвертою наругою над законом, грубим нехтуванням думкою більшості місцевої територіальної громади та депутатів, вони викликали хвилю обурення у місцевих жителів», - йдеться у повідомленні ВО «Батьківщина».

В цей же час прокуратура та міліція замість того, аби припинити незаконні дії колишнього голови райради і забезпечити можливість роботи новообраному керівництву райради, відкрила кримінальні провадження проти законно обраних керівників районної ради Андрія Оніщука та Павла Карп’юка. Почався тиск на депутатів районної ради, щоденні їх допити. Надумані, замовні кримінальні справи ще раз підтвердили, що політичні переслідування, тиск, шантаж і надалі залишаються головними аргументами влади в боротьбі проти власного народу, кажуть у «Батьківщині».

«Вимагаємо від правоохоронних органів негайно припинення політичних переслідувань, закриття замовних кримінальних справ та створення умов для роботи новообраного керівництва Володимир-Волинської районної ради.

Закликаємо місцевих депутатів, громадських діячів, мешканців Володимирщини усіма можливими конституційними методами захистити права і вибір територіальної громади. Сьогодні влада намагається поставити на коліна Володимир-Волинську громаду, завтра Волинь і Україну.

Також повідомляємо, що інформацію про політичні переслідування на Володимирщині надіслано в посольства європейських держав та США», йдеться у повідомленні ВО «Батьківщина».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те, що 7 годин маринували людей у залі,ображали присутніх, а решту депутатів довозили - це також політичні перслідування? Цим опозиція показала свавілля, знаючи що усе можна підігнати під поолітику. А карпюк так рвався до влади, аж гімн попередньої сесії своїми руками вимкнув. Це законно? Може шановні політикани, хватить гратися та вважати себе переслідуваними.Подбайте про свою свідомість і гідно визнайте свій провал. А своє звернення надішліть ще до Індії, вона візовий режим для лузерів послабила. Вперед
Відповісти
Хоч один раз за три роки варто послухати , що народ думає про очільників. А нагло закрити сесію через пів години від початку, забувши для чого скликали депутатів з цілого району- це якраз в стилі ПРовладної партії. Зрештою, ганебно втекти з партії, з посади, а потім "ПЕРЕДУМАТИ" - ось "шкурні" інтереси народного обранця, який маринував людей, а тепер каже, що був наляканий.
Відповісти
а хто йде до влади? власники готелів-борделів,фірм що не платять податків, їздять за сотні тисяч зелених автомобілях аж у автомайданівців чуть очі на лоб не повилазили від такого шику,торгують шматтям за цінами кардена, понабудовували вілли, похапали землі,а гроші партій привласнили замість того, щоб простим роботягам за агітацію віддати. невже ви жителі думаєте, що вони щось у місті зроблять Ні вони просто пруться до крісла хоча навіть їх лідерів сторличних у хвіст не ставить європа та америка
Відповісти
Останні новини
Хвиля політичних переслідувань і терору охопила Володимир-Волинський район, - «Батьківщина»
07 лютий, 2014, 13:02