Майданівець розповів, хто передав йому вибухівку

Майданівець розповів, хто передав йому вибухівку
Активісту Майдану Роману Дзвідзинському, який постраждав під час вибуху у Будинку Профспілок, коробку із вибухівкою передав чоловік середнього віку.

Про це повідомив сам постраждалий, слова якого наводить його адвокат Євгенія Закревська, - пише Українська правда.

"Зі слів мого клієнта, потерпілого від вибуху вчора 6-го лютого в Будинку профспілок, коробку з вибухівкою йому передав неподалік чоловік середнього зросту і статури (близько 1,75 метрів), в арафатці і капюшоні, сірій (здається) куртці", - сказала вона.

"Говорив українською, але так, як це зазвичай роблять російськомовні - більш виразно, ніж потрібно. Побачив бейдж правого сектору, перепитав, чи дійсно хлопець з правого сектору, впевнившись, передав коробку коричневого кольору, сказавши щось на кшалт: "Хлопці - герої, матимете собі презент", - розповіла адвокат.

"Повернувшись до будинку профспілок, розпакувавши коробку, хлопець виявив в ній предмет, схожий на тубус для великої кубинської сигари, як він її собі уявляв, почав розкривати правою рукою, тримаючи в лівій, і стався вибух, яким йому відірвало ліву кисть і пальці правої руки, опікло око", - додала Закревська.

"Я розмовляла з постраждалим 'на виході' із наркозу і потім протягом декількох годин. Жодних підстав не вірити сказаному в мене немає", - додала вона.

Закревська також зазначила, що вона уточнила в Будинку Профспілок інформацію щодо знаходження вибухового пристрою в коробці із медикаментами.

"Отримала відповідь, що з постраждалим хлопцем до мене ніхто не розмовляв - бо це було фактично неможливо. І інформація щодо коробки із медикаментами - то було ймовірне припущення - бо найчастіше передають саме медикаменти", - сказала Закревська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майданівець розповів, хто передав йому вибухівку
07 лютий, 2014, 15:54