Нова влада Волині посилить протистояння, - активіст луцького Майдану

Нова влада Волині посилить протистояння, - активіст луцького Майдану
Активісти луцького Євромайдану наразі трішки принишкли, очікуючи перших кроків новопризначеного губернатора.

Щоправда, не відкидають можливості жорсткішого протистояння, яке новою владою Волині трактуватиметься, як наведення порядку, - пише IA ZIK.

Про це розповів один із керівників луцького Євромайдану Володимир Пащенко.

До вщухання конфліктних настроїв значною мірою спричинилася заява про відставку попереднього голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Адже саме 24 січня емоції на Волині досягли піку, коли багатотисячний натовп був готовий до штурму ОДА. Однак тоді губернатор таки погодився на головну вимогу протестувальників і написав заяву про відставку.

«Борис Клімчук – це епоха у волинській політиці. Зробив мужній вчинок задля збереження спокою, миру, написавши заяву про відставку. Президент зробив свій вибір. Зараз ми маємо губернатора. Я оцінюю це так: пройшла зміна губернатора-волинянина на губернатора-члена ПР», - заявив один із керівників луцького Євромайдану Володимир Пащенко.

«Олександр Башкаленко є яскравим представником правлячої партії. І тому, напевно, очікується якесь більш жорстке протистояння. З іншого боку, звісно, це буде трактуватиметься як наведення порядку. Будемо бачити, адже протестні настрої на Волині трохи вщухли після заяви Клімчука. Зараз будемо дивитися, чи це буде ескалація протистояння, чи примирення», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
новий губирнатор, впевнена, знає як навести порядок. І правильно зробить, давно вже треба розвели бардак яв в області так в країні. роблять що хочуть, а якщо покарали значить політична репресія. На соловкі вас Всіх давно пора.
Відповісти
Нехай тільки спробує принизити волинян чи щось утнути...волиняки то такий нарід...з хорошою пам"яттю:) А у *губернатора*автівка дорога,помешкання недешеве...Є за що переживати...
Відповісти
А тобі???? Дивись бо всі ми під Богом ходимо! А він палкою не б'є! Бережи здоров'я і життя своїх рідних, не бери гріх на душу!
Відповісти
Останні новини
Нова влада Волині посилить протистояння, - активіст луцького Майдану
07 лютий, 2014, 16:24