Син голови облради розбив службове авто, - ЗМІ

Син голови облради розбив службове авто, - ЗМІ
Син голови Волинської облради, перший заступник голови Рожищенської райдержадміністрації Тарас Войтович у ніч з 7 на 8 лютого потрапив у ДТП на службовій машині голови райдержадміністрації.

Про це стверджує видання Вголос з посиланням на поінформовані джерела.

В ніч з 7 на 8 лютого перший заступник Тарас Войтович їхав службовим автомобілем голови РДА і зіткнувся з авто «Мерседес-спрінтер». Після цього чиновник залишив місце ДТП.

Наразі ушкоджене службове авто сховане. Не відомо, чи ведеться слідство і чи взагалі буде порушена справа. Також не відомо, чи був Тарас Войтович у стані алкогольного сп’яніння. Інші подробиці ДТП поки що уточнюються.

Нагадаємо, в ніч із 6 на 7 листопада 2011 року член Партії регіонів, голова Рожищенської РДА Сергій Горбач їхав службовим автомобілем марки «DaewooLanosАС 5556 АІ» з міста Рожище до села Щурин і в районі села Ужова розбив автомобіль.
Очевидці вказували, що причиною ДТП стало сильне алкогольне сп’яніння Сергія Горбача.

16 грудня 2011 року Віктор Янукович своїм указом звільнив Сергія Горбача з посади голови Рожищенської райдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наразі.. наразі. Читайте написане!
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
лежу дома і читаю новини в інеті! машина в гаражі ! а що б вам ще хотілось написати? діти відомих людей - теж люди ! мало згризли здоровя мого батька ? та пішли ви ...
Відповісти
знав батько куди пхається.
Відповісти
А на Волинських новинах ти підписався,тарасіку.А тут боїшся?
Відповісти
Доводилось сидіти за одним столом з тарасом. Тому хочу сказати що деякі діти відомих батьків скоріше свині ніж люди. Ця мутація відбуваэться поступово, і часто непомітна для того хто міняэться.
Відповісти
Просто цікаво в якому вже стані алкогольного сп'яніння потрібно їхати, щоб розбити автомобіль в районі села Ужови, так як навіть випившій людині в цьому районі в аварію потрапити практично неможливо?????
Відповісти
Де машина?
Відповісти
на роботі
Відповісти
Цього сина ще ніколи тверезим в Рожищі не бачили! Ніколи!
Відповісти
такий син.Старий теж попадав в ДТП, але ніхто про це не дізнався
Відповісти
та яке там ДТП ? подряпане крило а ви тут роздуваєте ...дуже дешевий хід...
Відповісти
Кілька місяців тому був свідком як відносяться до пдр войтович і син. Поставили своі автомобілі на проіжій частині, прямо на перехресті(Рожище навпроти санстанціі), стоять посеред дороги, і весело щось обговорюють. Ніби в себе на подвірі. Здаеться мені занадто вільно поводиться наша "влада".

Відповісти
ну це ж треба за якоїсь царапини так роздути тему
Відповісти
Гнати в три шиї тих Войтовичів - держиморд, що народ обкрадають. Сина бачиш він всадив в адміністрацію. Готуєш ше одного злодія? Сам накрав тепер синочка підготовлює
Відповісти
Шановний Волиньпост! А чи маєте Ви право писати дреж номер автомобіля у своїй статті? Будьте об*єктивними, напишіть на яких автомобілях їздять Ваші годувальники, чи дотримуються ПДР і напишіть їхні державні номера
Відповісти
чому втік? чому на службовому авто в ночі їздить і куди? Цікаво глянути відрядний лист на місці події, а не через 3 дні? Чому працівники ДАІ не забезпечили аналіз на вміст алкоголю?
Відповісти
Останні новини
Син голови облради розбив службове авто, - ЗМІ
08 лютий, 2014, 21:32