Футболісти шоковані смертю Майкона

Футболісти шоковані смертю Майкона
Футболісти, які грали або були знайомі з нападником "Шахтаря" Майконом, у соцмережах писали, що їх шокувала смерть форварда.

Багато футболістів у соцмережах висловили свої співчуття, - пише ТСН.

Жуніор Мораєс, "Металург" Донецьк

"Знову життя здивувало мене, не сказавши, чому. Занадто сумний день для мене. Втратити когось такого доброго і так рано не було в планах, але Бог знає все, і в Нього я вірю. Спочивай з миром, мій друг. Я сподіваюся, що Отець у небі дбає про тебе і втішає серця всіх, хто любить тебе, я сумуватиму за тобою! R.I.P Майкон Перейра де Олівейра".

Фернандіньо, "Манчестер Сіті"

"Коли я прокинувся сьогодні і отримав звістку я був повністю приголомшений та шокований, не вірячи і не знаючи, що сказати. Ти пішов несподівано, так скоро! Я прошу Бога втішити його сім'ю і всіх, хто любить його. Назавжди запам'ятається його радість, його усмішка і все добро, що ти тут зробив".

Також свою скорботу висловили Вілліан, Луїс Адріано, Генріх Мхітарян, Тарас Степаненко, Олексій Гай, Тайсон, Фред та багато інших. Додамо, що у футболіста залишилася 7-річна донечка Евелін.

Нагадаємо, аварія сталася 8 лютого в Донецьку на проспекті Ілліча близько 4:00 ранку.

Майкон намагався об'їхати іншу автівку та виїхав на зустрічну смугу - на його спідометрі залишилася позначка у 110 км/год.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.