У Партії регіонів зріє бунт?

У Партії регіонів зріє бунт?
У фракції Партії регіонів сформувалася група з щонайменше 30 депутатів, яка "готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука"

Про це у своєму блозі на Українській правді написав нардеп від "Батьківщини" Андрій Шевченко.

За його словами, "лідером цієї групи називають Сергія Тігіпка".

Як зазначив Шевченко, він разом з іншими нардепами - Лесею Оробець, Андрієм Павловським і Олександром Бригінцем - написали регіоналам відкритого листа з пропозицією не підтримувати "яструбів" і не голосувати за кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра.

"Судячи з моєї інформації, у фракції ПР сформувалася група, яка готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука. Йдеться про щонайменше 30 депутатів, які готові голосувати "інакше" – по совісті і по здоровому глузду", - зазначив Шевченко.

Також нардеп зазначив, що за його інформацією, "Демократичну платформу" у Партії регіонів "готові підтримати кілька губернаторів і кілька голів обласних організацій ПР.

"Бунту цієї команди слід очікувати найближчого тижня", - додав нардеп.

Раніше в опозиції заявили, що Віктор Янукович готує Андрія Клюєва на пост прем’єра, і поїхав до Сочі погоджувати його кандидатуру з президентом Росії Володимиром Путіним, а партія "яструбів" у парламенті намагається "продавити" кандидатуру Клюєва як прем’єра і реалізувати силовий сценарій в Україні.

Як відомо, кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єра, разом із Сергієм Арбузовим та Арсенієм Яценюком, називали як одну із основних перед початком пленарної роботи Верховної Ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не піарте лишній раз їх(( вони сидять і радіють, що їх згадуєте((
Відповісти
Цей молдаванський жидомасон Тигипко вже багато разів себе виставляв, з чого виходив пшик. І на цей раз так буде. Нікчемна він людина. Він завжди на барикадах, коли барикади вже демонтують. А потім на стороні тих, хто переміг.
Відповісти
Останні новини
У Партії регіонів зріє бунт?
09 лютий, 2014, 11:25