Правий сектор закликає переходити до «мови сили»

 Правий сектор закликає переходити  до «мови сили»
Через невиконання вимог владою,опозицію, Автомайдан та усіх протестувальників закликають приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу.

Про це йдеться у заяві лідера Правого сектору Дмитра Яроша, - пише Українська правда.

"Ставлячи собі за мету переможне завершення революції, "Правий сектор" погодився на перемир'я. Ми пропонували свій сценарій розв'язання ситуації в країні. Однак більшість наших вимог не була виконана у достатній мірі", - заявив Ярош.

За його словами, "режим продовжує звільняти заручників, але робить це дуже повільно, їм лише змінюють так звану "запобіжну міру", а не звільняють від кримінальної відповідальності".

"Відтак зараз ми нічим не зобов'язані до продовження перемир'я. Допоки процес звільнення заручників триватиме, ми намагатимемось не вдаватися до активних дій, проте ніяких гарантій не даємо", - додав Ярош.

"Закликаємо опозицію, Самооборону, Автомайдан, воїнів-афганців та усіх інших учасників протесту приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу. Маємо бути готовими у найближчий час повністю заблокувати роботу центральних органів режиму. Говорімо з режимом тією мовою, котру він розуміє — мовою сили", - закликав лідер Правого сектору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є ще більший кулак! Це - безвихідь.
Відповісти
"Ми пропонували" і "наших вимог". Мдя.
Відповісти
Останні новини
Правий сектор закликає переходити до «мови сили»
10 лютий, 2014, 08:20