Дороги Луцьк-Львів не ремонтують, бо вона не для Євро-2012?

Дороги Луцьк-Львів не ремонтують, бо вона не для Євро-2012?
Траса Луцьк – Львів чекає ремонту 25 років, і навіть висока аварійність не змушує чиновників взятися за її ремонт.

Про це йдеться у сюжеті ICTV.

Водії на бездоріжжі часто розбивають машини, і змушені витрачати чималі гроші на ремонт.

«За мого життя її, напевно, не ремонтували. Отак і їздимо раз в рік, коли дуже треба», – розповів один з водіїв.
«Ділянка 35-40 кілометрів – дві години їдеш. Скоріше не можна. Четвертої передачі нема де включати», – поскаржився інший водій.

Повноцінний ремонт дороги тут робили востаннє ще за радянських часів, розповідають водії. Глибокі вибоїни періодично засипають щебенем і заливають тонким шаром асфальту, але надовго цього не вистачає.

«Луцьк – Львів – це є дорога державного значення. Щодо чемпіонату, я думаю, всі дороги до проведення чемпіонату мають бути приведені у нормальний стан. Правда, вона не входить у перелік тих доріг, які задіяні до активного пересування до Євро-2012», – зазначив голова Радехівської райдержадміністрації Мирослав Богіра.

Чиновники місцевого автодору таки обіцяють взятися за ділянку Луцьк-Львів. Затримка у грошах: чекають, щоб виділили на капітальний ремонт дороги 300 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клімчук, перш ніжз біл-бордів закликАти інвесторів на Волинь, хай би якось повпливав (можливо через Януковича)на керівництво Львівщини, шоб вони шось зробили з цією трасою - бо вона непридатна навіть до усього звиклих українців. А якшо нею проїдуться іноземці, адже найближчий до Луцька аеропорт знаходиться саме у Львові (бо на думку Клімчука аеропорт в обласному центрі Волині зайвий), то я певен, шо жоден інвестор не те що не вкладтиме гроші у нашу країну, а навіть більше не захоче сюди їхати(((
Відповісти
За Юлю голосували, Даунбасу не прогинаєтесь? То хай блюють ваші жінки та діти в рейсових автобусах Луцьк - Львів, коли водій, як заєць петляє по вщент розбитому покриттю. Може "людина якогось року" якийсь славний губернатор з однієї сторони, та славний залізничник з іншої соромязливо попросять: "Мій президенте- не за себе, за смердів государевих просимо". Хоча одного на політичне Брище, другого львівяни самі здихаються.
Відповісти
Останні новини
Дороги Луцьк-Львів не ремонтують, бо вона не для Євро-2012?
16 березень, 2012, 13:21