Про що говорив новий губернатор Волині під час першої наради

Про що говорив новий губернатор Волині під час першої наради
Одними з основних тез першої наради нового голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка стали показники соціально-економічного розвитку Волині, питання прийняття обласного бюджету та Будинку офіцерів.

Про це стало відомо під час оперативної наради в облдержадміністрації у понеділок, 10 лютого.

Новий голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко під час першої своєї наради у новому статусі був лаконічним і «вклався» у менше, як 20 хвилин.

Розпочавши розмову з того, що нікого не збирається змінювати на посадах заступників губернатора, перейшов до розповіді про те, що президент Віктор Янукович оголосив 2014-ий роком учасників бойових дій на території інших держав.

Так, зазначив, що протягом 4 років учасникам бойових дій вдалося купити 9 квартир, ця робота продовжуватиметься. А цього року пообіцяв продовжити будувати базу відпочинку для «афганців» на озері Світязі.

Далі вів мову про досягнення Волині у різних сферах – «пройшовся» темами забезпечення фінансування державою захищених статей бюджету, різноманітних пільг, облаштування каналізації у Шацькому району, індексом споживчих цін і «практично» відсутністю інфляції, показниками в галузі агропромислового комплексу: надоями молока, вирощеною картоплею і огірками, досягненнями в галузі тваринництва та іншим.

«Проблем немає», – додав він.

Потім почав говорити про прийняття районними і обласною радами бюджетів на 2014-ий рік. Щодо останнього Олександр Башкаленко зазначив: «Ведемо переговори. Ми відкриті».

Мовляв, з першого ж дня призначення на посаду голови Волинської ОДА він спілкується із головами фракцій у обласній раді щодо прийняття бюджету.

Нагадаємо, сесія облради не може зібратися через «кадрові» питання: звільнення голови Волинської облради зокрема. Востаннє депутати намагалися зібратися 25 січня.

Насамкінець згадав про питання Будинку офіцерів і те, що там все-таки буде освітній заклад.

Нагадаємо, приміщення «ділили» між собою обласна філармонія та Луцький національний технічний університет.

Окрім того, новий голова Волинської ОДА згадав про створення карти-схеми об’єктів капітального будівництва в області, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я за Башкаленка!!!
Відповісти
Проффесійна команда заступників-така ж як професійний уряд та президент!Довели країну до краху та внутрішнього дефолту і знову "покращують". Проблем немає. Найбільша проблема-це ПРидурошна влада на Волині та в Україні!
Відповісти
Останні новини
Про що говорив новий губернатор Волині під час першої наради
10 лютий, 2014, 11:07