Башкаленко порівняв Партію регіонів з церквою

Башкаленко порівняв Партію регіонів з церквою
Спочатку людей закликають не бути членами певної партії, до прикладу, Партії регіонів, а потім можуть спонукати не ходити в певну церкву, - вважає голова Волинської ОДА, головний регіонал Волині Олександр Башкаленко.

Так політик коментував запитання щодо його виходу з Партії регіонів під час брифінгу у понеділок, 10 лютого.

На думку Башкаленка, питання щодо партійної приналежності не можна ставити «ребром». Мовляв, у колишньому Радянському Союзі уже була ситуація, коли існувала лише одна комуністична партія.

«Сьогодні закликають до того, що людина не повинна бути в цій партії (Партії регіонів, – ред.). А наступний крок буде який, заборона ходити в церкву? В цю ти повинен, а в цю ти не повинен ходити? Наступним буде що? Не може бути іншої національності на теренах Волинської області, окрім українців?», – поділився роздумами Олександр Башкаленко.

Новий губернатор Волині переконаний, що такий стан речей є абсолютно неправильним.

«Якщо є демократичне суспільство, до якого ми прагнемо, не має стояти питання, якого людина віросповідання, національності. Я громадянин умовно України і цим все сказано. Я дбаю за громаду», – висловився він.

Також Олександр Башкаленко додав, що прийме рішення про вихід із Партії регіонів лише у тому випадку, коли абсолютно всі політики повиходять із партій – «Сводоби», «БЮТу», «Нашої України» – і створять єдину партію, яку можуть, наприклад, назвати «Громада Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один недавно їх з Христом порівнював.
Що там йому порадили?
Відповісти
Дуже невдале порівняння. ПР - це зграя злодіїв, бандитів і головорізів, а Православна Церква ще до цього не доросла. Після того, що трапилость, про якийсь авторитет цієї зграї говорити так же незручно, як говорити про мотузку в домі повішеного.
Відповісти
то тільки такий циган може таке "ге" з церквою поэднувати )))))))))))))))))))))
Відповісти
Не так він казав, а перекручувати не порядно як мінімум!
Відповісти
башкаленко, башкаленко, башкаленко.... а чому не написали що мер прозвітував про роботу за 13-й рік? чи це не важливо для луцька?
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/27207-nardep-z-volyni-rozpoviv-scho-v-partii-regioniv-nazrivaie-bunt
Відповісти
він громадянин умовно
Відповісти
"Наступним буде що? Не може бути іншої національності на теренах Волинської області, окрім українців?"

А що? В Швейцарії так - і непогано живуть, між іншим.
Відповісти
Какой ты тупой! Ты хотя бы знаешь что в Швейцарии четыре официальных языка и никто из-за этого друг другу голову не отрывает! Это признак демократии, а у нас только болтовня!
Відповісти
Да, ещё один признак демократии, кто пишет на русском коменты, да ещё правду, немедленно удаляют!!! Ещё раз пишу, что в Швейцарии четыре официальных языка!!! Берите пример демократии!!!
Відповісти