Гузь очолив «Волинську самооборону»

Гузь очолив «Волинську самооборону»
Депутат облради Ігор Гузь буде координатором в області «Волинської самооборони».

Про це він розповів на своїй Фейсбук-сторінці.

«Вчора рішенням місцевого осередку ВО «Майдан» за погодженням президії Народної ради мене призначили координатором «Волинської самооборони» в області. Структура є понадпартійним громадським рухом і буде підпорядкована «Самообороні Майдану» під проводом Андрія Парубія», - написав опозиціонер.

Зокрема він зазначив, що структури «Волинської самооборони» будуть створені у всіх районах та містах Волині. «Цей процес вже розпочався і найближчим часом організація оформиться в дієву одиницю», - додав Гузь.

«Волинська самооборона» буде діяти виключно на території області і тісно взаємодіяти як з місцевими осередками ВО «Майдан» та Народною радою, так і з сотнею самооборони «Волинська січ», яка квартирується на Майдані у Києві і особовий склад якої сформований з волинян», - зауважив він.

«Бажаючих долучитися до «Волинської самооборони» прошу телефонувати за номером: 096-990-55-09, писати на [email protected] або приватним повідомленням тут», - повідомив Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а то не встигнете!
Відповісти
Захистіть мене від мене!
Відповісти
підтримую - це для Гузя.
Відповісти
Докрутив собі строк ув"язнення...
Відповісти
невже вам коментаторам так добре живеться що ви регулярно тролите тих хто страждає за ваше життя і життя ваших дітей
Відповісти

Опять " гузік" нагузіт, і порве
ворогів як " тузік" тапочки!!
Відповісти
не думайте що Гузь це робить від щирого серця , І не думайте що він це робить за гроші . Ігорчик ,як завжди , наганяє біля себе понту ,тобто піднімає собі ціну. Так було тоді коли він потрапив у Фронт Змін :добре він розумів що йому не дадуть очолити ту організацію, але маючи напрацьований опозиційний імідж - він мітив очолити штаб (бо саме там бабло). І з Івахівим на окрузі було те саме : наш Ігор розійшовся як-то боротьба була за виживання. Він прекрасно знав що цей раз нардепом він не стане , але ціну , яку йому заплатив Івахів , він нагнав добре . От і зараз _ Гузь наганяє собі ціну і не важливо з чиїх рук він отримає гроші - важливо бути на виду і в ціні , Такий вже він є - псевдопатріот для власної кишені !!!
Відповісти
При всій повазі до Гузя але: невже в області не знайшлося професійного військового, щоб очолити самооборону??? чи не моглося? таке враження, що всі посади очолять керівники во "майдан"...як в прислівї: "і швець, і кравець і на дуді гравець"...
Відповісти
шо слабо було мій комент розмістити ?
Відповісти