Аварія у Польщі: зіткнення відбулося через перевищення швидкості. ВІДЕО

Аварія у Польщі: зіткнення відбулося через перевищення швидкості. ВІДЕО
Аварію автобуса з українцями Познань ‒ Коломия, який зіткнувся із легковиком неподалік Варшави у Польщі, могло спричинити недотримання швидкісного режиму.

Таку версію висунули місцеві поліцейські, проте вони наразі не уточнюють, який із водіїв перевищив швидкість ‒ автобуса чи легковика, ‒ пише ТСН.

Правоохоронці намагаються реконструювати події трагічного вечора понеділка, 10 лютого. «Опель Вектра» виїхав на шосе з бічної дороги. Зараз передчасно говорити, хто з водіїв порушив правила і винен у ДТП», ‒ зауважив поліцейський. Автобус з українськими туристами рухався із Варшави у напрямку міста Люблін. Від польської столиці автобус від’їхав недалеко ‒ трагедія сталася на 34 км, поблизу містечка Воля-Дуцка. Це дуже маленьке містечко з двома смугами в обидві напрями руху і з обмеженням швидкості 50 км/год.

На трасі, де сталася аварія, рух було перекрито на кілька годин, через що утворився величезний затор. Зіткнення було настільки страшної сили, що обидва транспортні засоби винесло з дороги, після чого вони перекинулися. Водії ‒ українець та поляк ‒ загинули на місці.

Напарник водія автобуса, який у момент зіткнення відпочивав, на часі знаходиться у варшавській лікарні з травмами середньої важкості. Його свідчення є дуже цінними для поліції, проте стан його здоров'я наразі не дозволяє провести допит. Зазначимо, що із 11 постраждалих у лікарнях Варшави залишається семеро осіб. Вони мають численні забої, синці та порізи від розчавленого скла. Всього в автобусі, крім загиблого водія, було 19 українців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія у Польщі: зіткнення відбулося через перевищення швидкості. ВІДЕО
12 лютий, 2014, 08:00