Юним волинським дипломатам написала президент Бразилії. ФОТО

Юним волинським дипломатам написала президент Бразилії. ФОТО
Юні українські дипломати з родини Мовчанів отримали послання від «залізної леді» Латинської Америки – Ділми Руссефф.

Знаменита трійка ‒ Марійка, Борис та Павло ‒ з волинського Ковеля вже тривалий час налагоджує «дипломатичні відносини» з лідерами держав, світовими знаменитостями, ‒ йдеться в повідомленні прес-центру «Дитячі мрії».

Волиняни знайомляться зі знаменитостями, розповідають про свої дитячі мрії, закликають об’єднувати зусилля та організовувати круглі столи за участю дітей і відомих людей, запрошують у гості до свого містечка та вітають з різними святами тощо. Така творча ініціатива «юних дипломатів», на диво, часто отримує схвальні відгуки та незвичайні знаки уваги від світових лідерів.

За інформацією прес-служби, президенту Бразилії настільки сподобалась специфічна дипломатична діяльність юних волинян та їхні мрії, що вона поділилась і своєю мрією. «Бразилія майбутнього буде розміром нашої мрії сьогодні», – йдеться в її посланні.

Наостанок, Ділма Руссефф побажала Марійці, Борису та Павлу щастя у 2014 році, яке, на її переконання, вони і здобудуть, піклуючись про забезпечення щасливого дитинства дітей у всьому світі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.