Мер Луцька запропонував «план дій» ошуканим вкладникам

Мер Луцька запропонував «план дій» ошуканим вкладникам
Вкладникам у будівництво житлового комплексу «Рідний дім» міський голова Микола Романюк порадив розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво і подати його на розгляд Луцької міської ради.

Після цього справа має зрушитися з місця, – розповів мер Луцька у звіті про роботу за 2013 рік в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Нагадаємо, мова йде про багатоповерхові будинки житлового комплексу «Рідний дім», що зводила фірма «Глорія буд плюс». З цією компанією люди уклали договори на будівництво та вклали гроші. Втім у 2008 році зведення комплексу зупинили, а фірма здала в експлуатацію лише першу чергу будівництва. Нині 2 недобудовані будинки – у напівзруйнованому стані.

Так, мешканці будинку просять міську раду дати дозвіл на землю та добудову цього житлового комплексу.

За словами Миколи Романюка, людям хочуть допомогти і ще в травні минулого року на сесії міськради прийняли рішення.

Обслуговуючому кооперативу був даний дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва багатоквартирних житлових будинків на вулиці Зацепи, де, власне, і знаходиться «Рідний дім».

«Відповідно до цього рішення це й же обслуговуючий кооператив повинен був розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і подати його на розгляд Луцької міської ради. На сьогоднішній день кооператив не подав таких документів. Якщо вони подадуть документи, далі, будь ласка, нехай працюють», – резюмував Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мер Луцька запропонував «план дій» ошуканим вкладникам
12 лютий, 2014, 11:06