Якщо «Аверс» не вибачиться, я подам в суд, – мер Луцька

Якщо «Аверс» не вибачиться, я подам в суд, – мер Луцька
Луцький міський голова Микола Романюк хоче вибачення від ТРК «Аверс» за «образи і всякі вислови» в його бік.

Інакше проблему будуть вирішувати через суд, – пообіцяв мер Луцька під час звітування про роботу за 2013 рік в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Нещодавно Микола Романюк підписав розпорядження щодо перекриття руху на вулиці Кафедральна «у зв’язку з будівництвом індивідуального житлового будинку на вулиці Данила Галицького, 5».

Мер Луцька розпорядився «зупинити рух транспорту по вулиці Кафедральній від вулиці Данила Галицького до банку «Хрещатик» на рік – з 5 лютого 2014-ого до 5 лютого 2015 року. Виконавцю робіт – власнику приватного будинку Голєву М.К. – встановити необхідні попереджувальні знаки на проїжджій частині вулиці».

Тож, у лучан виникло запитання, чому через будівництво рух транспорту перекривають аж на рік для всіх місцевих мешканців.

Питання щодо земельних ділянок і будівництва, зі слів Романюка, виникають не вперше. До прикладу, стосуються і житлового комплексу «Рідний дім» на вулиці Зацепи, будівництва поблизу вулиці Кафедральної, спору щодо торгових рядів, на рішення про яке мер Луцька наклав вето.

«Це все – 2002, 2003, 2005, 2008 років питання, які виникають. А люди з претензіями до мене йдуть. Я розумію, що я як правонаступник зобов’язання їх маю виконувати. Але мені дивно, що піднімають ці питання, я не хочу називати прізвищ, це не в моїх принципах, але піднімають і ставлять ці питання, які тоді ставили підписи і давали дозволи. А сьогодні до мене претензія, чому я не відміняю їхні підписи. Я не маю права такого відміняти, відміняти щось може тільки суд», – висловився Микола Романюк.

«Питання тої ж самої земельної ділянки, про яке, до речі, по телекомпанії «Аверс» там воно прозвучало і по Луцьку зразу пішло. Є там певні навіть образи і в мою сторону. Там всякі вислови, не хочу їх зараз називати», – розповів міський голова.

«Я, до речі, направив відповідний лист. Якщо протягом тижня телекомпанія не вибачиться переді мною, то я подам до суду. Тому що всьому є певна межа», – підсумував Микола Романюк.

Щодо суті запитання лучан мер Луцька зазначив, що його розпорядження стосувалося не будівництва на вулиці Данила Галицького як такого, а власне, перекриття вулиці Кафедральної. До того ж, як зазначив мер Луцька, цю вулицю перекрили рішенням «по-моєму навіть не за Шиби».

«Навіть якби там не велося будівництво, а стоїть і його треба або розбирати, або завершувати, то не можна, щоб там ходив транспорт і ходили люди. Бо не дай Бог на голову ще щось впаде», – зазначив мер Луцька.

А от щодо будівництва мер Луцька розповів й інше: «У 2003 році укладена угода, у 2008 прийнято рішення виконкому. Хто був тоді міським головою? Дали дозволи. Все, були дозволи».

Потім, мовляв, виникли певні питання від організацій, які займаються пам’ятками архітектури. «Були приписи, подання. Вони десь там розглядалися, розв’язувалися. Зупинилося будівництво, відновлювалося будівництво. Але це є будівництво, а це є перекриття вулиці», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки амбіцій. А чи не краще написати розпорядження і розібратися із цим незаконним будівництвом у старому місті. Висновки "Аверса" цілком логічні. Так думає багато хто. Ви, як представник громади, повинні захищати її інтереси, а часом поводитеся в місті, як окупант чи стороння людина, якій все байдуже. Загляньте за паркани святих місць в Старому місті. Що ви там разом зі своєю командою розвели!
Відповісти
Да вже давно треба того Величка "на місце" поставити!!!
Відповісти
Ой, я знав одного такого, який на попєрєдніків гнав!
Відповісти
Цт Буратино знаете чье? Кароч когда посадовцив прижимают они спрыгивают на суды
Відповісти
Люди не переходьте по ссилкам що над коментарями вони кишати вырусами!!!
Відповісти
бгг. напугали ежа, то есть Аверс судом.
Відповісти
Хай краще подасть в суд на Кривицького і його подєльницю Семенючку, які роздеребанили пів Луцька.
Відповісти
...мер Луцька зазначив, що його розпорядження стосувалося не будівництва на вулиці Данила Галицького як такого, а власне, перекриття вулиці Кафедральної. - так каже мер, а от що по його ж розпорядженню - http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-zupynennya-ruhu-transportu-po-vul-kafedralniy. пане мер, ви брешете...
Відповісти
Та громаду міста цікавить саме БУДІВНИЦТВО... Шановний мер - розберіться спочатку з ним... З його законністю...
Ой чує моє серце - що розберетеся так само, як і з Буратіно...
Відповісти
Господі! А пише хто? Хоч би хто знав цю тему. Хос би хто знав чий підпис стоїть на договорі оренди земельної ділянки. Є ще багато цікавих питань. МЯРу не прийшлося б взагалі щось писати і подавати. СЛАВА ПАПЄРЄДНІКАМ! СЛАВА ШИБІ-свистуну! Слава ЖУРНАЛІСТАМ, які також тільки СВИСТЯТЬ!
Відповісти
а Божого не боїшся?
Відповісти
А хто буде вибачатися перед лучанами, яким будуть як мінімум такі незручності цілий рік...???
Чи може це все робиться задля жителів міста!!!???
Відповісти
Останні новини
Якщо «Аверс» не вибачиться, я подам в суд, – мер Луцька
12 лютий, 2014, 11:53