Войтович не поїхав на Всеукраїнський форум голів облрад

Войтович не поїхав на Всеукраїнський форум голів облрад
Всеукраїнський форум представників обласних рад та Верховної Ради Автономної Республіки Крим не став «всеукраїнським». На зустріч не приїхали представники 9 областей, серед яких і Володимир Войтович.

Захід розпочав роботу в Ялті сьогодні, 12 лютого, ‒ пише видання 15 минут.

У роботі форуму беруть участь делегації ВР Криму, Київської, Луганської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Херсонської, Харківської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Чернігівської, Черкаської обласних рад та міста Севастополя. Всього представлено 18 регіонів України.

Натомість відмовилися взяти участь у форумі представники Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Вінницької обласних рад, а також Київської міської ради.

Частина губернаторів пояснила свою відсутність на заході проблемами зі здоров’ям. Так, у глави Рівненської області ‒ інсульт, керівник Вінницької облради отруївся, а голова Чернівецької області отримав травму голови. У лікарні ‒ і голова Волинської облради.

У своєму виступі на форумі голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов заявив, що керівники регіонів, які не прибули на захід, не хочуть брати участь в діалозі і шукати мирні шляхи виходу з ситуації в Україні.

Нагадаємо, голова Волинської облради Володимир Войтович написав заяву на звільнення 24 січня, під час штурму волинянами Волинської ОДА. Він зазначив, що зробив це задля збереження громадського миру і з метою недопущення того, аби постраждали люди.

Окрім того, Володимир Войтович наголосив, що наразі він перебуває на лікуванні, але ходить на всі заходи, «важливі для життєдіяльності Волинського краю».

Як відомо, Всеукраїнські збори в Криму проводяться з ініціативи голів Харківської обласної ради Сергія Чернова, Київської облради ‒ Олександра Качного, Кіровоградської облради ‒ Миколи Ковальчука, Луганської облради ‒ Валерія Голенка, а також глави парламенту автономії Володимира Константинова. На порядок денний винесенні питання про шляхи виходу з політичної кризи в Україні ‒ регіональний погляд та роль органів місцевого самоврядування в конституційному процесі. За підсумками обговорення буде прийнято звернення Всеукраїнського форуму представників обласних рад і Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Войтович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробив
Відповісти
Форум був для відставлених голів?
Відповісти
А Башкаленко включив його в колегію. Про що це говорить? Замишляє махачкалинець недорбе. Більше місяца не напрацює.
Відповісти
Так-так, саме так!!! Через сина-алкаша, ВБИВЦЮ СЛУЖБОВИХ МАШИН і не пропрацює!!!
Відповісти
Так він вже не працює головою облради. Чи то просто схитрував 24 січня, написавши заяву про звільнення?
Думає, що народ недоумкуватий і незрозуміє.
Відповісти
Останні новини
Войтович не поїхав на Всеукраїнський форум голів облрад
12 лютий, 2014, 13:16