Обличчя луцького Майдану. ФОТО

Обличчя луцького Майдану. ФОТО
Одна із активних учасників луцького Євромайдану – Людмила Філіпович. На кожній акції протесту у її руках завжди новий креативний плакат, який лаконічно і влучно характеризує ситуацію в державі.

Про це йдеться у рубриці Слово Волині про учасників місцевого Майдану.

«Спілкуючись з цією жінкою та з іншими людьми старшого віку, розумієш всю ницість різних технологій, які нібито свідчать про необізнаність пенсіонерів з поняттями євроінтеграції, про їхню продажність «за гречку і чай», про нерозуміння ситуації. Ні. Вони обізнані дуже добре, і в них є чому повчитися», - йдеться у повідомленні.

«Майдан для мене - це метод боротьби за свободу, за Україну і навіть за життя. Це єдине місце, де ми можемо щось відстояти», - розповідає Людмила Філіпович.

Літня активістка розповідає, що вся її родина на Майдані. «Ми щодня молимось за Майдан», - додає вона.

«Я воюю з тою владою з 1991 року. Тоді ми гонили комуністів, і я не думала, що через 20 літ знову доведеться відстоювати своє право жити в Україні. Бо зараз головне джерело небезпеки – це Путін, і більшість це прекрасно розуміє. І якщо ми допустимо його в Україну, то це буде кінець, і хай нас Бог від цього боронить», - згадує Людмила Філіпович.

«Коли на київському Майдані розігнали дітей 30 листопада, моя донька вранці вже була в столиці. Вона розповіла, що коли люди йшли ходою, поруч стояла купка міліціонерів, а між ними був майор, який тримав плакат «Янукович не наш президент». І це мені запам’яталося найбільше. Я вірю, що ми не дамо цій гниді з Кремля добратися до нас», - зауважує активістка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громадянська позиція пані Людмили - це приклад для всіх нас, молодих і середнього віку, хто знаходить причини стояти осторонь суспільних процесів або ховають голову в пісок, ніби нічого в країні не відбувається.
Дай Боже здоров'я пані Людмилі і всій її родині!
І нехай ікнеться панові Геннадію Кожевнікову, якому пані Філіпович у свій час допомагала в політичній роботі і який зрадив всіх нас, обравши крісло держслужбовця. А коли прийшли риги - втратив і його...
Відповісти
Выжившая из ума старуха - ее место в психбольнице...
Відповісти
У бабусі, певно, паранойя.
Відповісти
Кожевников зрадив у Луцьку,його друг Гінайло- у Володимирі.Зрадників на палю!...
Відповісти