На День Валентина в Луцьку - пікет міліції

На День Валентина в Луцьку - пікет міліції
Громадські активісти і учасники Автомайдану вийдуть на пікет міліції Волині.

Акція "Автомайдан не залякати!" проти сваволі працівників ДАІ розпочнеться у п’ятницю, 14 лютого, о 16:00, - пише в Facebook громадська активістка Марія Доманська.

"Упродовж останнього тижня активісти Автомайдану потерпали від перешкоджань їх громадській діяльності працівниками державтоінспекції. Так, неодноразово вони записували номерні знаки транспортних засобів автомайданівців. У день проведення акції під облдержадміністрацією, 6 лютого, ДАІ слідкувало за пересуванням колони активістів, а згодом його працівники перешкоджали руху транспорту Автомайданівців", - повідомляє вона.

Як відомо, в неділю, 9 лютого, під час Народного віче у людей та працівників ДАІ виникла суперечка, через що відкрите кримінальне провадження за ст. 343 КК.

"Луцький Автомайдан заявляє про те, що розпочався тиск і на його активістів й гучно оголосить на акції про те, що Автомайдан не залякати!" - йдеться в повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"вислідують" - це слово із лемківської говірки. Нічого не маю проти лемків, бойків і т.д. Не люблю непрофесійності... Ретельніше ставтесь до агіток. А загалом - прекрасний захід для одинаків) (16.00, УМВС, романтика)
Відповісти