На Рівненщині мікроавтобус в’їхав у вантажівку: четверо загиблих. ВІДЕО

На Рівненщині мікроавтобус в’їхав у вантажівку: четверо загиблих. ВІДЕО
Четверо людей загинули в аварії на Рівненщині, ще п’ятеро травмованих ‒ у лікарні.

ДТП трапилася вчора, 12 лютого, близько сьомої ранку на трасі Київ ‒ Чоп неподалік міста Дубна, ‒ повідомляють Факти.ICTV.

Мікроавтобус RENAULT Trafic зіткнувся із зустрічною вантажівкою. «Водій автомобіля Renault рухаючись зі сторони міста Львів, виїхав з невідомих причин на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем Mercedes», ‒ каже командир роти ДПС ДАІ в Рівненській області Олег Ющук.

Тридцятивосьмирічний водій Renault та двоє пасажирів загинули на місці. Ще одна людина померла в лікарні. Шофера вантажівки та ще чотирьох пасажирів мікроавтобуса з численними травмами госпіталізували. Зокрема й вагітну жінку. Її стан стабілізувався.

«Стан усіх пацієнтів, які надійшли до нашого відділення, – важкий. Зараз трохи стабілізувався, але робити якісь прогнози передчасно», ‒ говорить завідувач реанімаційного відділення лікарні м. Дубна Віталій Табачук.

Особи загиблих поки встановлюють, адже люди не мали при собі документів. З’ясовують також, куди вони прямували. За попередніми даними, в мікроавтобусі їхали робітники. Відомо, що обидва водії – буса та вантажівки – з Рівненщини.

«Він мав у Луцьку на роботі бути, поїхав у Луцьк на роботу, а чого їх сюди занесло – не знаю», ‒ розповідає родич загиблого водія Юрій. «По мірі необхідності вся допомога від обласної влади буде надана і в лікуванні і в похованні», ‒ каже заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Сад.

За яких обставин сталося зіткнення – чи зашкодила погода, у якому стані був водій і чи справний мікроавтобус ‒ зараз з’ясовують правоохоронці. Та, найімовірніше, карати буде нікого. Адже призвідник трагедії загинув.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Рівненщині мікроавтобус в’їхав у вантажівку: четверо загиблих. ВІДЕО
13 лютий, 2014, 09:18