Новий губернатор Волині розповів про кадрові ротації в ОДА

Новий губернатор Волині розповів про кадрові ротації в ОДА
Посаду першого заступника голови Волинської ОДА займе Олександр Курилюк, - каже новий губернатор регіону Олександр Башкаленко.

"Першим заступником буде Олександр Курилюк", - розповів голова ОДА Хронікам Любарта.

Нагадаємо, Курилюк з 2010 року працював заступником голови ОДА і опікувався гуманітарною сферою.

"А на місці заступника, який буде курувати напрямок ЖКГ, дороги і так далі, буде Леонід Кирильчук", - додав губернатор.

Зауважимо, до призначення головою ОДА Башкаленко обіймав посаду першого заступника голови і відповідав за комунальну сферу, а Кирильчук поки що очолює управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА.

"Голови райдержадміністрацій залишилися після мого представлення і, аби не було розмов поза спиною, я пояснив, що ротацій робити не збираюся. Мовляв, давайте й надалі спокійно працювати. Але це не є абсолютним захистом, якщо хтось погано працює або не виконує ті чи ті обов’язки", - висловився він щодо змін в районах.

Насамкінець Башкаленко повідомив, що посаду керівника відділу забезпечення діяльності голови ОДА займе Сергій Воєвода, який наразі є помічником першого заступника голови ОДА.

"Я взагалі постійний по життю. І не люблю кардинально щось змінювати. Я прийшов не зі сторони, з цими кадрами працював і знаю хто, що і як", - прокоментував свої рішення губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Башкаленко взяв першим заступником нікчему, опустивши себе за один випадок на 5 щаблів нижче. Стиль роботи - взяти "свого". Чисто по -офіцерськи! Хвала Башкаленку, що посадив в крісло порожній пакет з-під простокваші.
Відповісти
Хоч посада непримітна, а мислиш як директор інституту стратегічних досліджень.Молодець!
Відповісти
Вітаю Сергія Воєводу з новою посадою

ти це заслужив
Відповісти
"Я взагалі постійний по життю"
Це від російського сленгового "по жизни". От вам і проявилась проросійсько-криміногенне єство. Є схильність до такого стилю викладу думок значить є схильність до такихи методів вирішення питань.
Відповісти
Іди це озвуч на нараді))))))
Відповісти
На брифінгу людина в погонах сказала, що "...всі залишаться на своїх місцях". ?????. Шкода, що з перших днів Башкаленко виступає в ролі базарної баби. Є українське прислівя, якого ця руська людина не знає: "Як постелешся, так і виспишся". Нехай він запише собі цю народну мудрість туди, куди записуї міністрів. Знадобиться.
Відповісти
Хочеться нагадати башкаленку з хронічним запаленням честі і непомірно роздутим достоїнством, що пігмеї завжди будь-яку посаду обріжуть під свої курячі можливості і будуть керувати областю, як колгоспною стайнею. Це - на рахунок голів ОДА з світоглядом ротних старших, і його першого заступника - управлінця "широкого профілю".
Відповісти
Розумні і адекватні керівники призначають замісників не дурніших за себе.А недалекоглядні бояться призначити розумніших за себе,щоб на їхньому тлі не виглядати ницими,щоб не підсидили.Ось така у Башкаленка кадрова політика.Складається враження,що людина не може вловити різниці між апостолом і остолопом. З ким тут вести мову про Макіавеллі ?
Відповісти
А Воєвода на чиє місце призначений?
Відповісти
Головне, щоб порядок був в області, яка різниця хто на посаді
Відповісти
Курилюк, нормальна та порядна людина
Відповісти