Провладні депутати попросять в Януковича «свого» прем’єр-міністра

Провладні депутати попросять в Януковича «свого» прем’єр-міністра
Депутати з фракції Партії регіонів збирають підписи під проханням до Віктора Януковича призначити прем’єра з когорти регіоналів.

Про це розповів нардеп від ПР Михайло Чечетов, - пише LB.ua.

"У нас (в Партії регіонів) професіоналів багато. Якщо президент і прем'єр-міністр будуть членами однієї команди, це дасть можливість владі виконувати одну програму - синхронно працювати над програмою оздоровлення країни", - зазначив він.

"Щодо опозиції, то якщо якісь опозиційні фракції увійдуть до більшості, вони, природно, можуть отримати квоту на міністерські портфелі пропорційно до чисельності фракцій. Якщо незалежні депутати увійдуть до більшості, то вони теж можуть відповідні квоти отримати. Разом з тим наша фракція вважає, що альтернативи тому, щоб прем'єром був член нашої команди і синхронно, разом з президентом і більшістю в парламенті, реалізовував єдину програму, бути не може", - додав Чечетов.

"Ми сподіваємося, що президент дослухається до нашої думки і кандидатуру найбільш достойного серед державних топ-менеджерів, члена нашої партії подасть на розгляд до парламенту", - додав він.

Нагадаємо, 28 січня прем’єр-міністр Микола Азаров покинув свою посаду. Його обов’язки виконує Сергій Арбузов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото перспективно!
Від 3 місяців до 1 року повноважень максимум це дуже завбачливо щоб обгадитись ще на років так 10-15 (Кінаха і Мороза памятаєте?, а ми памятаємо!). Рейтинг на нулі. Економіка на нулі. Продемонстровані сепаратиські напрявки у роботі.
Кому ви вже треба регіонали!? Будете ви під Гаазьким трибуналом аж гай шумітиме (єдиний порятунок це отримати громадянство рф але це вам ще треба заслужити вірною службою його величності). Але як досвід показує зрадивший один раз зрадить завжди (а росії такі непотрібні як і Україні)тому думаю вас там швидко усунуть і відправлять у такі далекі і забиті регіони що це раніше називалося б заслання до кінця вашо віку!
Усі приховані ваші наміри вже розкрито і усі знають хто ви є насправді.
Одна порада "біжіть"! Ви зрадники! Це жах який жити в Україні мало того що красти а ще намагатися розколоти Україну.
Волинські регіонали давайте подумаємо дещо наперід. Уявіть риторика ваших колег щодо федералізації стала реальністю і східні федеральні округи перейшли (чи будь який інший сценарій) до складу російської федерації. Питання: як ви думаєте скільки часу вам буде відведено на збирання речей і депортацію у милу вам росію чи руський мір ?
Проаналізуйте і продумайте це не складно.
Зараз ви насправді не за партійну символіку гризетесь із народом а вирішуєте своє особисте вельми не перспективне майбутнє на цій планеті!
Відповісти
Останні новини
Провладні депутати попросять в Януковича «свого» прем’єр-міністра
13 лютий, 2014, 21:00