Прокуратура Волині стала філіалом Партії регіонів, - нардеп

Прокуратура Волині стала філіалом Партії регіонів, - нардеп
Прокуратура, суди, міліція сьогодні стали філіалами Партії регіонів, - вважає народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

За умов панування в державі режиму бандитської диктатури, інтереси якої обслуговують суди, прокуратура та міліція, які поступово перетворюються у філіали Партії регіонів, в українського народу не залишається іншого вибору як створювати власні загони самооборони від знавіснілої влади, - цитує політика партійна прес-служба.

«Мене дивує та особлива запопадливість і завзятість, з якою Волинська обласна прокуратура обслуговує інтереси Януковича і Партії регіонів. Безумовно, за кількістю порушених кримінальних справ вона є одним з лідерів в Україні. Наразі порушені кримінальні справи проти активістів Луцького майдану, Автомайдану. Сотні людей викликають на допити. Людей переслідують за відра з водою, забарвлену у червоний колір, яку символічно вилили на сходи кількох установ, власниками яких є «регіонали», - відзначив дії прокуратури області нардеп-свободівець.

Також Анатолій Вітів зазначив, що в нинішніх умовах суди, прокуратура та міліція перетворилися у філіали Партії регіонів, основне призначення яких полягає в обслуговуванні інтересів режиму Януковича.

«Днями Волинська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом створення в області загонів самооборони «Волинська Січ». За цією справою вже погрожують позбавленням волі до 5 років. Прокуратура, суди, міліція сьогодні стали філіалами Партії регіонів. Мені це нагадує часи совєтської окупації, коли компартія злилася в одне ціле з державним апаратом. Сьогодні ж правоохоронні органи стали установами із захисту режиму Януковича», - мовив він.

«В умовах, коли вбивають, викрадають, піддають тортурам людей, коли вулицями міст чинять безлади зграї «тітушок», а міліція безсила або немає жодного бажання виконувати свої безпосередні функції, український народ має повне право на самозахист і створення загонів самооборони, оскільки він є єдиним джерелом влади», - додав Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Захищають і свою шкуру, бо скоро прийдеться відповідати за те "добро" ,яке прокуратура робила і робить для народу України"
Відповісти
Повністю згідний!Загони самооборони мають навести порядок на Волині та лад в Україні!!!
Відповісти
Останні новини
Прокуратура Волині стала філіалом Партії регіонів, - нардеп
14 лютий, 2014, 08:59