ЗНО з англійської: за якими підручниками готуватися?*

ЗНО з англійської: за якими підручниками готуватися?*
Наближається цьогорічне тестування абітурієнтів і постає потреба у виборі оптимальних підручників та посібників для комплексної підготовки до іспиту, зокрема, і з англійської мови.

Цю тему обговорювали у середу, 12 лютого, в гімназії № 4 Луцька під час семінару для вчителів англійської мови луцьких шкіл, гімназій та ліцеїв.

Зокрема, вчителів знайомили із навчальними матеріалами видавництва Oxford та їхніми особливостями.

Представник видавництва в західному регіоні Лариса Сичивиця давала рекомендації щодо використання навчально-методичних комплексів у процесі підготовки до екзамену, акцентувала увагу на основних вправах з читання, написання листів, аудіювання, граматики.

Підручники Oxford University Press мають максимальну кількість цифрових компонентів, що дозволяють вчителям використовувати технічні засоби навчання у класі та спонукають учнів навчатися вдома з їх допомогою і самостійно вдосконалювати володіння мовою, - пояснила фахівець.

З 1 травня 2013 року в Україні за сприяння видавництва Oxford University Press стартував цікавий проект: за умови придбання 60 або більше комплектів одного з навчально-методичних комплексів, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в навчальних закладах (такими підручниками є Family and Friends, English Plus, Solutions, English File, Headway), - iTools в подарунок.

iTools - це CD-ROM для роботи на інтерактивних дошках або, у разі її відсутності, використовують проектор. На диску розміщений весь матеріал підручника, робочого зошита з елементами інтерактивності, а також всі завдання з аудіювання, відповіді до завдань, відео уроки та тести. Поради, як проводити урок з такими завданнями, надаються прямо на CD-ROMі.

Наприкінці семінару Лариса Сичивиця разом з представником книгарні «Руніка» передали iTools на навчальні заклади міста, які дотримались вимог конкурсу.

Якщо Ви бажаєте взяти участь в конкурсі і Ваша школа відповідає вимогам пропозиції по iTools, Ви можете звернутися до представника Oxford University Press - книгарні «Руніка», що знаходиться за адресою: м.Луцьк, пр-т Волі, 1, ЦУМ, 5 поверх.

Також навчальні матеріали можна замовити за телефонами: +38(0332)780503, +38(095)1155063.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЗНО з англійської: за якими підручниками готуватися?*
14 лютий, 2014, 10:30