Бізнесменам пропонують «порозумітися» з комунальникам без прокуратури

Бізнесменам пропонують «порозумітися» з комунальникам без прокуратури
Луцьким підприємцям потрібно укласти угоди з КП «Луцькспецкомунтранс» щодо збору сміття, аби із цим не розбиралися у природоохоронній прокуратурі.

Про це заявив директор департаменту ЖКГ Луцькради Іван Кубіцький під час загальноміської наради з питань підсумків найкращого новорічного та різдвяного оформлення міста у п’ятницю, 14 лютого.

За його словами, у міськраді щорічно формують списки підприємців, які не уклали угоди із комунальниками щодо вивезення сміття. Ці документи відправляють у природоохоронну прокуратуру, де і досліджують, чому договорів не було.

Тож, Іван Кубіцький порадив бізнесменам вирішити питання. «Бо потім – багато неприємностей і закінчується все тим, що угода заключається», – додав посадовець.

Окрім того, головний комунальник Луцька додав, що не треба сподіватися лише на тих, хто має має прибирати сміття за договором.

«Ми всі громадяни, ми тут проживаємо, до нас кожного приїздять гості. Стидно усім нам повинно бути, коли сміття валяється біля магазину, на вулиці. Треба якось приймати участь нам усім у цьому, а не лише тим, кому платять гроші, хто це зобов’язаний робити по договорах», – переконаний Іван Кубіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.