У знаменитого актора повісилася дружина, доки той був у реанімації

У знаменитого актора повісилася дружина, доки той був у реанімації
У 73-річного російського актора Олександра Пороховщикова, який перебуває в реанімації, молодша на 29 років дружина Ірина наклала на себе руки.

Жінку знайшли в зашморгу в московському особняку - поліцію викликала подруга Ірини, Ольга, - пише газета Сегодня.

Вона повідомила, що Ірина через хворобу чоловіка (не так давно акторові ампутували мізинець на нозі і частину стопи через гангрену на фоні цукрового діабету, крім того, у нього стався мікроінсульт) перебувала в глибокій депресії і вже кілька днів говорила про бажання померти.

Наряд поліції, що прибув за викликом, поруч з тілом виявив і записку: «Жити без Саші не хочу і не буду ... Люблю Сашу і хочу бути з ним. Ірина Пороховщикова».

Ірина вчинила самогубство в ніч з 9-го на 10 березня нібито після того, як їй зателефонували лікарі і повідомили, що її чоловік не доживе до ранку.

Дружину похоронили 17 березня, проте Пороховщиков й досі не знає про її смерть - йому не повідомляють через нестабільний стан здоров"я.

Довідка

Олександр Шалвович Пороховщиков (народився 31 січня 1939 року) – радянський і російський актор, режисер ігрового кіно, продюсер, народний артист Російської Федерації. Зіграв у таких фільмах як «Слідство ведуть затоки. Мафія», «Свій серед чужих, чужий серед своїх», «Ворошиловський стрілок», серіалах «День народження Буржуя», «Кадетство» та багатьох інших.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У знаменитого актора повісилася дружина, доки той був у реанімації
18 березень, 2012, 11:10