У Тернополі влаштовують турнір з метання бруківки

У Тернополі влаштовують турнір з метання бруківки
У Тернополі відбудеться "Народна Олімпіда", під час якої змагатимуться в метанні бруківки.

Також будуть кидати гранати і розбиратимуть автомат Калашникова, - пише Еспресо.tv.

Урочисте відкриття першої народної олімпіади відбудеться 15 лютого о 10:00 на Театральному майдані Тернополя. Відтак колона вирушить на центральний міський стадіон. Тут відбудуться основні змагання.

Такий захід, за словами заступника міського голови Тернополя Леоніда Бицюри, відображає своєрідний погляд тернополян на останні події в Україні та Росії.

«Проведення народної олімпіади – ініціатива тернополян, - зазначив заступник мера. - Тернопільська міська рада підтримала таку ідею. Згідно із задумом, буде і запалення олімпійського вогню, парад олімпійців і урочисте виконання гімну – «Горіла шина, палала…».

На логотопі олімпіади автори розмістили чотири автомобільні шини та мішень. «Логотип народної олімпіад має певний символізм, - пояснив Бицюра. – Ми бачимо тут 5 кілець – символ Олімпійських ігор. Чотири з них – автомобільні шини, п’яте кільце - мішень. Цим ми, організатори, хотіли акцентувати увагу на тому, що зараз пересічний українець – під прицілом злочинного режиму, зовнішніх окупантів».

Олімпіада проходитиме у три етапи: під час першого учасників чекає метання бруківки на влучність, перетягування линви, метання спису на влучність; у другому - розбір-збір автомата Калашнікова на швидкість, піднімання автомобільної шини, перенесення потерпілого на ношах, перекочування шини, біг по шинах, тримання шини на витягнутих руках, біг з двома шинами в руках, у третьому етапі олімпіади на спортивному майданчику біля центрального стадіону відбудуться змагання лава на лаву.

Участь в олімпіаді візьмуть близько 20 команд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
інтелектуальна забава..
Відповісти
Останні новини
У Тернополі влаштовують турнір з метання бруківки
14 лютий, 2014, 21:43