«Волинь» визначилася з суперниками на зборі в Туреччині. ФОТО

«Волинь» визначилася з суперниками на зборі в Туреччині. ФОТО
Під час другого турецького збору у Белеку «Волинь» зіграє із ще трьома спаринг-суперниками - російською командою «Крилья Советов» та словацькими «Слован» та «Жиліна».

Наразі команда відновилася після спарингу проти боснійського «Олімпіка». Також «хрестоносці» відвідали спаринг іншої української команди – донецького «Металурга» проти пітерського «Зеніту», - повідомляє прес-службі ФК «Волинь».

Звісно волиняни і цікавий матч побачили, і зі своїм колишнім півоборонцем Анатолієм Тимощуком поспілкувалися. Останній вийшов на поле у складі пітерців у другому таймі і допоміг влаштовувати розгром донеччанам 5:0.

У суботу о 17:30 «Волинь» зіграє контрольний поєдинок проти самарських «Крильєв Советов». «Крилья» цього дня зіграють дві ігри різними складами – вранці проти словацької «Жиліни» та увечері проти «Волині».

«Волинь» не вперше суперничає на зборах із «Крильями», які нині ідуть на 10 місці в російській Прем`єр-лізі. Торік в Туреччині росіяни вирвали перемогу на останніх хвилинах – 1:0. Поєдинок «Волині» та «Криль» відбудеться на стадіоні готелю «Kaya Palazzo».

Водночас керівництво лучан домовилося про новий спаринг, який відбудеться у понеділок , 17 лютого.

Суперником «Волині» стане словацький «Слован» (Братислава) – лідер словацької Цоргонь-ліги.

Таким чином на другому турецькому зборі «Волинь» матиме відразу трьох словацьких спаринг-суперників – «Сеніцу» (1:1), «Слован» (17.02) та «Жиліну» (18.02).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ФК Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» визначилася з суперниками на зборі в Туреччині. ФОТО
15 лютий, 2014, 08:30