Сім’я депутата облради вся на Майдані

Сім’я депутата облради вся на Майдані
Голова Асоціації фермерів на Волині, депутат Волинської обласної ради Микола Собуцький розповів, що з першого дня на луцькому Майдані, до того ж його сім’я теж активно долучається до акцій протесту.

Свою місію активіст бачить у тому, щоб допомагати та підказувати молодшому поколінню на Майдані, - йдеться у рубриці про учасників луцького Майдану на Слово Волині.

«Майдан – це стані душі. Я на Майдані з першого дня. Але в революційних процесах вже зо два десятки років. І зараз усвідомлюю, що ми раніше чи щось не те робили, чи не так робили, що немає результатів. Тепер, коли вийшло молоде покоління, до якого належить і мій син, я одразу приєднався і був готовий допомагати йому та підносити «патрони». Такими «патронами» в першу ніч були гарячий чай і картопля в мундирах. Але я також бачив своїм завданням вивести молодь на перше місце, на перші ролі. Хоча склалось так, що за більш, ніж два місяці на Майдані, доводилось і самому щось очолювати та ініціювати», - розповідає депутат.

Микола Собуцький зауважує, що з Майдану йому запам’яталося, коли в Києві на Грушевського загинули хлопці, люди почали приносити у Луцьку на Майдан свічки, квіти, лампадки. «Ми організували тут мінікапличку. Я приніс святий образ, повісив портрети вбитих, зібрав всі ці свічечки, і зараз ви можете бачити, що ця капличка діє. Люди продовжують приходити, приносити хліб, молитися. Сам факт існування на Майдані каплички свідчить про те, що ми пам’ятаємо, цінуємо цих героїв і що з них беремо приклад», - додає він.

«Я буду на Майдані доти, допоки громадянське суспільство не запропонує іншу модель влади та механізм співіснування влади і громади», - заявляє Микола Собуцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Диагноз!!!:)
Відповісти
Обгрунтуйте! а то я вас не рохзумію. Героїчний чоловік, робить все, що може, він і в Київ їздив, там на майдані стояв!
А ви що зробили для України в цей нелегкий час її становлення???
Може, це у вас діагноз, якщо ви сидите вдома і нічого не робите щоб пришвидшити зміни в країні??? А лише те й можете, що писати діагностичні коментарі!
Відповісти
А як же його ферма, занепадає?
Відповісти
Вован такі "валєти" як ти тільки вміють писати коментарі. Ти вийди і зроби якусь , хоть одну, корисну справу.
Відповісти