У Луцькраді вирішать, чи з'явиться площа Героїв Майдану

У Луцькраді вирішать, чи з'явиться площа Героїв Майдану
У Луцькій міській раді зареєстрували проект рішення про найменування площі перед Палацом урочистих подій (на перехресті проспектів Молоді та Соборності) площею Героїв Майдану.

Відповідний документ розмістили на сайті Луцької міської ради. Його автором є батьківщинівець Сергій Григоренко, - пише Четверта влада.

«Надати з 1 березня 2014 року площі перед Палацом урочистих подій (на перехресті проспектів Молоді та Соборності) назву площа Героїв Майдану», - йдеться в першому пункті проекту рішення.

Також в документі пропонується перейменувати і найближчу зупинку громадського транспорту.

«Надати з 1 березня 2014 зупинці громадського транспорту «Палац урочистих подій» назву «Площа Героїв Майдану», - пишуть у документі.

В разі прийняття рішення департамент житлово-комунального господарства Луцькради має до 1 березня 2014 року забезпечити виготовлення та встановлення відповідних інформаційних стендів та табличок, а фінансове управління має забезпечити фінансування заходів, пов`язаних з перейменуванням площі та зупинки громадського транспорту.

Нагадаємо, що найближча сесія Луцької міської ради, на якій мають розглянути зазначений проект рішення, відбудеться 26 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От немає чим людям зайнятися. Краще посадіть квітники перед палацом урочистих подій, пофарбуйте будівлю, щоб молодятам не було лячно там одружуватися і стало приємно фотографуватися. а площу героїх майдану варто робити десь там, де буде якийсь памятник, чи музей, тощо. Ну як палац урочистих подій вяжеться з героями майдану?
Чому ми так любимо займатися дурницями, замісь того, щоб робити щось корисне? Може тому і влада в нас така сама, тількимаштаби діянь більші...
Відповісти
Авторам цього проекту незайвим буде нагадати, що площа українською мовою і буде майдан. Так що правильно слід назвати "майдан героїв майдану". Ото сміху буде у випадку прийняття рішення.
Відповісти