Піймали винних у погромах ковельських офісів

Піймали винних у погромах ковельських офісів
Ковельська міліція затримала трьох підозрюваних у пограбуванні та підпалі офісу міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», міської ради ветеранів війни та праці, штабу місцевих осередків комуністичної та соціалістичної партій.

Таку заяву зробив виконуючий обов’язки начальника Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ УМВС України Ігор Мрачко.

Нагадаємо, офіс міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» горів 22 листопада. Окрім того. з приміщення вкрали деякі речі. А у ніч з з 26 на 27 листопада вдерлися у приміщення Ковельської ради ветеранів війни та праці. Зловмисники забрали телевізор та баян.

Головний міліціонер Ковеля зауважив, що обидва ці випадки не пов’язані з політикою.

За словами Мрачка, затримані – молоді люди 1991-1992 років народження. Один з них родом із села Білин Ковельського району, а двоє інших проживають в районі Ковеля 2. Раніше вони не були судимі, ніде не працюють.

Зловмисники, каже правоохоронець, вдерлися до обох приміщень в надії там чимось поживитись. Оскільки будинки не були оснащенні засобами сигналізації, не охоронялися, молодики безперешкодно туди потрапили.

У випадку з офісом «свободівців» споруду ще й підпалили.
Усі викрадені речі міліція розшукала та обіцяє згодом передасть їх власникам.

Що стосується баяна, якого вкрали з приміщення ради ветеранів війни та праці, то його знайшли пізніше.Як повідомив головний міліціонер Ковеля, його за ці кількам днів вже встигли перепродати через треті руки.

Поки ведеться слідство, затриманих відпустили на підписку про невиїзд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ПроКовель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Піймали винних у погромах ковельських офісів
09 грудень, 2011, 14:39