Фани «Динамо» на гру з «Валенсією» одягнуться в чорне

Фани «Динамо» на гру з «Валенсією» одягнуться в чорне
Щоб потрапити на фанатський сектор київського "Динамо" під час матчу з іспанською "Валенсією" потрібно вдягнути чорний одяг.

"На сектор всі приходять у чорному. Це стосується не тільки курток, але і головних уборів, сумок, рюкзаків", - цитує повідомлення фанів Gazeta.ua .

"Ми розуміємо, що більшість має тільки одну зимову куртку, але на крайній випадок можна і позичити у друга на один вечір. Люди в яскравому і світлому одязі на сектор пропускатися не будуть. Матч без розтяжок, без банерів і без прапорів. Залишайте все вдома. Матч без піротехніки", - йдеться в повідомленні.

Дата продажу квитків на ультрас-сектор буде оголошена сьогодні-завтра.

"Через події у країні повинні застерегти молодих фанатів від можливих проблем на стадіоні: ми не знаємо, що нас очікує, але вже сьогодні так звані "правоохоронні органи" навідуються додому до найбільш активних фанатів незрозуміло з якою метою", - кажуть фани.

"Цілком можуть спробувати "вичепити" потрібних людей і на стадіоні і на підходах до нього. Тому намагайтеся зустрітися з друзями за межами стадіону, щоб проходити квитковий контроль і заходити на сектор вже великою компанією.

Не реагуйте на пропозиції невідомих вам осіб кудись з ними пройти і будьте максимально обережні", - повідомляється в заяві ультрас в "ВКонтакте".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фани «Динамо» на гру з «Валенсією» одягнуться в чорне
16 лютий, 2014, 13:02
Майдан звільнив КМДА
16 лютий, 2014, 11:51