Луценко у Луцьку розповів про залізну руку Путіна, яка тримає Пахана за яйця. ВІДЕО

Луценко у Луцьку розповів про залізну руку Путіна, яка тримає Пахана за яйця. ВІДЕО
У Народному вічі, яке відбулося у неділю, 16 лютого у Луцьку, взяв участь лідер народної ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко.

Луценко подякував волинянам за підтримку київського Майдану,

Він назвав Майдан національною революцією, яка виникла через те, що люди вже не хочуть жити «за зеківськими правилами у табірному бараку УРСР».

На його думку, момент, коли скинули Леніна у Києві показав «точку неповернення» в старі радянські порядки НКВС.

«Ми більше не будемо жити в страху», - додав він і зазначив, що із Януковичем зроблять так, як і з пам’ятником вождю революції.



Тривалість процесу боротьби за "європейський дім" політик пояснив тим, що потрібно боротися не лише із Януковичем як «квінтесенцією гангстерської влади в Україні», але і з його «господарем з Кремля».

«Всі, хто думав, що в пахана залізні яйця, переконалися, що це – залізний кулак Путіна, який тримає його за яйця», - підсилив свої слова Луценко, що викликало оплески присутніх.

Тож, аби перемогти у цій боротьбі і «зрівноважити кремлівський вплив», на думку Луценка, Україні потрібно «союзників із Заходу».



Під час промови Луценко також закликав усіх волинян приєднуватися до загонів самооборони і бути готовивим до мобілізації, особливо з наступного тижня, коли у ВРУ будуть обирати нового прем’єр-міністра та розглядатимуть питання повернення до Конституції 2004-ого року.

Також він закликав людей «тиснути» на обраних на Волині нардепів, аби вони не голосували за «людину Януковича» на посаді прем’єра. Якщо ж нардепи діятимуть не так, як цього вимагає народ, то, зі слів політика, «панькатися» із ними не будуть, а парламент переоберуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луценко у Луцьку розповів про залізну руку Путіна, яка тримає Пахана за яйця. ВІДЕО
16 лютий, 2014, 16:40