Стильний Луцьк. Портрет дня: Людмила Бойчук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Людмила Бойчук
Людмила Бойчук, 37 років, художниця

Наша сьогоднішня героїня цікава, творча та відкрита співбесідниця. Її звати Людмила, яку ми зустріли в кав’ярні «Чорна королева», де вона зігрівалася за чашкою чаю.

Вона художниця, а нещодавно відкрила свою персональну виставку. Каже, що малювала під враженнями кримської природи.

А щодо одягу, то Людмила одягається, як вона сказала, у стиль бохо – він їй найбільше подобається. Загалом бохо – це стиль, що передбачає повну свободу, де все гармонійно поєднано.

Це стиль творчих людей, які не бояться експериментувати та шукати нові поєднання. Тобто компонування непоєднуваних на перший погляд речей.

«Найбільше подобається цей змішаний стиль. Він передбачає у собі різне хутро, джинси, прикраси, тобто таке цікаве поєднання. А от влітку в кежуал одягаюсь – він більш спокійний та водночас розкутий», - розповідає Людмила.

Художниця дуже любить подорожувати. Любить Прагу, де часто купує одяг.

Зараз наша героїня знаходиться у стані «позитивного очікування». І вважає, що вагітні жінки, незважаючи на свій стан, теж повинні гарно та стильно одягатися.

На фото жінка одягнена у блузку, кофту BON’A PARTE, штани DIANORA, чобітки. Одяг вона доповнила бусам, перснем і сережками від MORGAN.



Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Поговоримо про одяг нашої героїні. Розпочнемо із верхнього одягу.

Отож, комір на шубці має світліший колір і, на жаль, це найбільш яскрава пляма в загальному образі, у якому переважають темні тони. А от усім відомий жіночий аксесуар сумочка вдало підходить до верхнього вбрання.

Кофта на зав’язках, яка є модною у цих сезонах, темна і не освіжає зовнішність жінки. Героїні потрібно було підібрати щось більш яскравіше.

Святковості ж в образі надає лише блузка, яку вона доповнила сережками і каблучкою. До речі, для жінок у кого невеликий бюст така блуза з жабо допоможе візуально збільшити груди.

Загалом через темні кольори лук дещо готичний. Хоча за аксесуарами видно, що наша героїня романтична натура.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чорна пляма і не більше. Що тут стильного? Мені цікаво побачити ту людину, яка веде рубрику стильний Луцьк і вибирає стильних...
Відповісти
Мама, то бохо...)
Відповісти
мрачно
Відповісти
Жінка у цікавому положенні не мусить одягати одяг чорного кольору. Під час вагітності потрібно носити теплі відтінки кольорів, кольори які випромінюють свіжість, легкість, ніжність.
Відповісти
Вагітна? Дай їй, Боже, красиву дівчинку!
Відповісти
Не хочеться переходити на банальне, але...
По-перше, куди "дуже вагітній жінці" (це я про термін вагітності) ходити на підборах - це нікуди і в естетичному плані, і в плані здоров"я.
По-друге, блузка надто потріпана, тобто жабо+вагітність=перебір!
По-третє, жодного акценту ні в одязі, ні в аксесуарах. Тьма, словом.
По-четверте, верхня накидка на перший погляд виглядає не зле, але складається враження, що вона від прабабусі... Виглядає дивно.
Загалом, нічого... на роботу/з роботи. Втім, коли вже говорити про "стиль", то це не дуже вдалий варіант.
Відповісти
Шонибуть!
Юля Стасюк, пройдитесь центром города. Уверена, следующая статья будет интересней.
Відповісти
Дай Боже цій жінці щастя і здоровеньке дитятко!) Що сказати...Щастя,це теж чудовий одяг))) Чарівна посмішка)
Відповісти
До Дідух: 4ому ти в її "дещо готи4ний образ" намагаєшся напхати "святковості і романтизму"? Вона, що повинна бути такою? Не fакт. Порада: оцінюй образи героїв, а не мрій типу: як би я її змінила, що б вона стала схожа на мене (романти4ну і святкову). Ок?
Відповісти
я люблю читати коменти у цій рубриці,сама пишу правда вперше.Щоразу дивуюсь-хто тут в основному коментує?Судячи з тих випусків(доречі-така рідкість коли тут хвалять) то в основному прихильники базара і "Хмельницького".А ця дівчина гарна і стильна.Люди-їжте більше тортиків і все навкруги буде гарним і приємним=)
Відповісти
А моє враження: не дивлячись на чорний та фіолетовий колір одягу, ця гарна жінка має променисту щиру посмішку, світлу ауру, відкритий погляд. Кольори одягу - відображення внутрішнього стану, не обов"язково депресивного, скоріше - таємничого, прихованого, містичного. Вона - художниця, жінка. Вона - таємниця...
Відповісти
Накидочка шикарна і чоботи з нею пасують. А от під низ можна було б і щось світле було б веселіше.
Відповісти

...я думаю що все в нормі.
Не завжди яркі кольори потрібні вагідній жінці.
...я в цьому одязі бачу - гармонію, спокій ,і свій мірок в якому не потрібні чужі люди .
..
Тому і нема яркіх притягуючих погляд колборів... Молодець..
..
...р.s ...цікаво в критик Ана була вагітна...а знає вона що вагіьним жінкам треба вдягатись так щоб поменше тебе сверлили поглядом- енергетична безпека
.
.вдіта правильно та стильно.
Відповісти
Правильно написала Маруся "їжте більше тортиків і будьте добріші". Дуже симпатична жіночка, яка випромінює тепло і світло. Вагітність - ось що її найголовніший "аксесуар". Одягнена стильно, а наші "критики" скоріш за все любителі базару або і того гірше секон-хенду. Люди більше посміхайтесь світ не лише чорно-білий у ньому безліч барв =).
Відповісти
Кав'ярня "Чорна королева". Образ вважаю підібраний вдало. А жінка мила :)
Відповісти
на мій погляд вона б виглядала по іншому, якби освітлення було б підібране правильно. Я, думаю, псує образ лише невдалі фото.
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Людмила Бойчук
17 лютий, 2014, 13:00