У селищі на Волині облаштували цілодобовий Майдан. ФОТО

У селищі на Волині облаштували цілодобовий Майдан. ФОТО
У районному центрі Іваничі на Волині уже четвертий день місцеві жителі цілодобово стоять на власному Майдані.

А 15 лютого близько двохсот мешканців Іваничів та жителів сіл району зібралися на Народне віче, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

«Головне завдання акції – донести до громадян правду про стан справ у районі, оскільки місцева газета «Колос», яка перетворилась у рупор Партії регіонів, подає неповну, часто перекручену, а іноді й відверто брехливу інформацію», - йдеться у повідомленні.

На думку депутата районної ради, голова Іваничівської районної організації ВО «Свобода» Юрія Опекана активісти утворили в центрі селища власний цілодобовий Майдан – із наметами, діжкою з вогнем для обігріву, майданівською та партійною символікою у зв’язку з тим, що представницький орган місцевого самоврядування в районі перестав відстоювати інтереси місцевої громади.

«Активісти іваничівського Майдану інформують населення району про стан справ та розвиток подій у районі; збирають кошти на підтримку столичного Євромайдану. Паралельно – формуємо місцевий загін самооборони, збираємо засідання місцевої Народної Ради. Абсолютна більшість мешканців району підтримують такі наші дії: учора інвалід на візку привіз нам значну суму коштів для підтримки Майдану, так що в душі у людей є мета, більша, ніж золотий унітаз», – стверджує свободівець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є патріоти і на Волині!
Відповісти