Стильний Луцьк. Портрет дня: Дмитро Степанюк

Стильний Луцьк. Портрет дня: Дмитро Степанюк
Дмитро Степанюк, стиліст-перукар

Нашого сьогоднішнього героя ми зустріли у той час, коли він йшов на роботу. Звати його Дмитро, він стиліст-перукар. Окрім своєї роботи має багато зацікавлень.

Наш герой різнобічно розвинута особистість: вивчає психологію людини, своїм хобі називає англійську мову. Також він цікавиться малюванням і навіть бере приватні уроки, щоб отримати базові академічні знання.

Дмитро йшов до себе на роботу, куди запросив і мене. Там я його сфотографувала та поспілкувалася про одяг та зачіски, бо ж він перукар.

Зокрема Дмитро вважає, що одяг повинен бути зручним та підходити людині по розміру, а ще цікавого покрою. Каже, що для кожного моменту має свій одяг, наприклад, на роботі він одягнутий в одне, а коли просто йде десь у місто – зовсім в інше.

«Не можу сказати, що віддаю перевагу джинсам чи брюкам. На роботі я в брюках, а на кожен день можу і джинси одягнути. Звісно знаю, що джинси - це суто робочий одяг ще з його історії, але я не комплексую – я люблю джинси. Подобаються класичні сині. Не люблю тільки з нашивками чи порвані. А ще мені дуже не подобається, коли в мене є ґудзики чи кишені, і я ними не користуюсь. Одяг має бути функціональним – якщо у тебе є кишеня – ти маєш нею користуватися: чи мобільник покладеш, чи від холоду руку заховаєш», - ділиться перукар-стиліст Дмитро.

Наш герой каже, що одяг має бути відображенням особистості, внутрішнього «я». Хоч це не одразу може прийти, бо для створення свого образу треба час, і вартує це не малих грошей.

На фото Дмитро одягнений у мінімалістичному стилі, бо на ньому немає жодних прикрас. Як верхній одяг він одягнув пальто, яке, до речі, шив на замовлення за зразком із модного журналу.

Також був одягнений у джинси та сорочку. Свій образ доповнив масивними лакованими черевиками.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Розпочнемо із верхнього одягу. Пальто нашого героя дуже цікавого крою. А ще він зробив акцент на тому, що змістив замок і пояс майже на рівні бедер, що в даному випадку виграшно доповнює його статуру.

Джинси, як бачимо, класичні та гарно закочені: по пропорціях – модно. Взуття ж масивне та стильне, однак випадає з образу, бо нічим не підкріплене. Якби, наприклад, був червоний шарф, то образ був би просто ідеальним. Адже шарф би по кольоровій гамі доповнював взуття і навпаки.

Сорочка сірого кольору гармонійно поєднана із джинсами, бо, як відомо, синє із сірим, так би мовити «люблять один одного». А ще така сорочка сама по собі має хороший фасон. Чому хороший, бо робить «чоловічу фігуру»: візуально розширює плечі та звужує бедра, а все за допомогою бокових вставок та акценту на плечах, який виконує імітація пагонів. До слова, такі сорочки личать усім чоловікам. І плюс є акцент на плечах – імітація пагонів.

Загалом образ стильний, але, на жаль, не до кінця, тому що немає підкріплення до взуття.

Рубрику веде Юлія СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
називати стіли лакованими черевиками - то тонке знущання? чи так вийшло?
Відповісти
На серійного маньяка похожий)
Відповісти
Діма - чудова людина і класний перукар! Він - людина творча і це відображається не лише у його стилі, але і в поглядах на життя, цінностях, улюблених заняттях.
Відповісти
а про пАгони комент де????
Відповісти
Імітаці пагонів - це про ті пАгони, що на деревах чи все-таки пОгони?
Відповісти
Давайте нову рубрику: стильний протестувальник. (оцінюється: камуfляж, маска, палка, цеглина, синці, транспарант і естетика бою)
Відповісти
Автор цієї колонки взагалі не розбирається в моді,фотографії геть не якісні,взагалі нічього феноменального не бачу!
Хотіла би побачити автора в очі..що ж за дурне таке!
Відповісти
Ось це взуття, пальто-косуха, зализане полосся, мені аж фашизмом повіяло, ух... морозець побіг по спині.
Відповісти
Ех... Коли нарешті коментар буде давати модельєр-дизайнер, а не Дідух...
Відповісти
Тобі і таке не світить! В тебе смак взагалі відсутній! Ти спочатку з кольором свого волосся розберись, а ще краще налисо пострижись будиш в ТРЕНДІ!
Одружилась, народила сиди дома і не заздри!!!!!!!
Відповісти
На відміну від тебе я вже і одружилась, і народила... І колір волосся чоловіку подобається - а це крутіше будь-якого тренду... Але останнє тобі напевно не зрозуміти, бо для цього потрібно не те що чоловіка, а хоча б що не будь мати... Заздрять ті, у кого нічого немає (такі ось як ти, наприклад), а у мене все є, і я щаслива!!!
Відповісти
Я ржу. дiдуx, га-га-га
Відповісти
На Моріарті з "Шерлока" схожий. Стиль жахливий
Відповісти
Степанюк Дмитро Олександрович хороший перукар і порядна людина, раджу перевірити і звернутись за його послугами. (тел. 0994303387 Дмитро)
Відповісти