У Луцьку співачці Lama не вдалося доспівати концерт

У Луцьку співачці Lama не вдалося доспівати концерт
Співачці Ламі так і не вдалося повністю відспівати свою концертну програму.

Її концерт 18 лютого фактично зірвали активісти Майдану, - пише Волинський інформаційний портал.

Активісти луцького Майдану зірвали концерт співачки Лами, адже в той час, коли вона співала на сцені Палацу культури, у холі цього ж приміщення записувалися люди, котрі хотіли поїхати на Майдан до Києва. Чимало обурення було з приводу того, що в Луцьку відбувається концерт, тоді як у столиці загинуло вже 9 людей.

Концерт тривав вже приблизно півтори години, як активісти Майдану зайшли в концертний зал. У гучномовець вони заявили, що зараз не час для концерту, зірвавши виступ співачки.

Лама у той час просто пішла зі сцени. Чимало людей, які виходили із залу, були обурені тим, що їм не дали до кінця насолодитися виступом вокалістки. Були навіть такі, що казали: «Нам все одно, хто там і що в Києві відстоює». Деякі поціновувачі музики висловлювали претензії, аби активісти відшкодували їм вартість квитків.

До речі, поки відбувався концерт, у холі Палацу культури чатував його директор Юрій Войнаровський. Він переживав, що в Палаці поб'ють вікна або кинуть якісь горючі речовини.

Попри прохання журналістів, він відмовився давати коментар, чому дозволив проводити цей захід у приміщенні, яким керує. Мовляв, це співачка повинна була відмовитися виступати, або ж люди самі мали здати квитки.

Незважаючи на інцидент, Лама вийшла до фанатів, аби провести автограф-сесію та сфотографуватися з прихильниками. Сама ж співачка зізналася, що впродовж виступу хвилювалася за людей, котрі зараз беруть участь в сутичках у столиці.

Ймовірно, що завтрашній концерт Лами в Тернополі буде скасовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Нам все одно, хто там і що в Києві відстоює» - о, ці совки. Моя хата скраю... ну-ну. Побачим, як вони заспівають, коли репресії доберуться (тьфу-тьфу) до їх близьких
Відповісти
Я прихильник творчості Лами і мої діти ще місяць тому попросили купити і сходити на її виступ.
Ми розуміємо що події у нашій столиці є історичними і стосуються кожного і ми усією дорослою частиною родини поділяємо прагнення зміни влади. І неодноразово проявляли підтримку матеріально і морально приходячи постійно на майдан.
Проте позиція "лише я правий і ніхто інший" є неприпустимою. Поважаю співачку за те що доспівала композицію попри тиск мегафону і присутність мітингувальників.
Дещо розчарований популізмом Пащенка але дякую що дали змогу дітям послухати більшу частину програми це допомогло уникнути дитячій істериці у виконанні хору юних фанів вже у нас дома.
Щиро співчуваємо родинам загинувших у протистоянні.
Відповісти
Якого ляду тi бравi Гузi з Пащенками не iдуть до Киiва боротися за вiльну Украiну?
Чи вони бояться загубити свое мiсце на Волинi?
Нi, вони бздять йти туде, де стрiляють. Простiше ж бiгати з матюгальником i дратувати
простих мирних громадян Луцька i областi.
Відповісти
Каждый должен заниматься тем чем он должен заниматься. Честно со стороны это выглядело очень убого, когда в зал ввалились не совсем адекватные люди!!! Не там воевать нужно!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку співачці Lama не вдалося доспівати концерт
18 лютий, 2014, 22:48