Як Башкаленка «лінчували» на Майдані. ФОТО. ВІДЕО

Як Башкаленка «лінчували» на Майдані. ФОТО. ВІДЕО
Під час штурму управління УМВС у Волинській області активістам практично випадково "потрапив до рук" голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко: він перебував у кабінеті начальника міліції.

Штурм управління відбувся у вівторок 19 лютого.

Активісти знайшли Башкаленка в приміщенні обласної міліції. Вивели на вулицю. Люди вигукували слова обурення і, фактично, не дали йому сказати щось у відповідь.

Потім в якийсь момент на нього накинулися і почали шарпати за одяг. Люди повалили губернатора на землю і трохи потоптали.

Активісти «Правого сектору» розштовхали людей і підвели Башкаленка. На його обличчі були сліди побиття.

Мітингувальники утворили живий коридор і очільника ОДА повели на сцену Майдану. Губернатори затуляли щитами, щоб ніхто на нього не накинувся. Дехто з людей плював у губернатора.

Уже на сцені активісти «Правого сектору» вимагали від губернатора написати заяву про відставку, але той навідріз відмовився. Активісти погрожували, що поїдуть за його родиною і змусять таки підписати.

На сцені на Башкаленка вилили 5-літрову пляшку води.

Принесли наручники: в активістів виникла спонтанна ідея прикувати Башкаленка прямо на сцені. Вони змусили його сісти на підлогу, хтось кілька раз вдарив чиновника ногою. І таки прикували наручниками до металевих опор сцени.

Зрештою, побитий Башкаленко заяви так і не підписав. За словами активістів, через якийсь час його відв’язали і відвезли в приміщення облдержадміністрації і "віддали в руки опозиції".



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доїздився на лексусі лс460...
Відповісти
хто ж Вам заважає заробити собі на лексус???
не заздріть!!!
Відповісти
ці піда-си і заважають. бо бюджетні замовлення має виконувати той, хто робить якісніше та дешевше, а виконують ті, хто їм вигідно, свої, які в "долі". роблять дууууже дорого. і не завжди якісно.
ти на тендер хоч раз сходи, прийми учать, спробуй виграти.
а піцерії? тільки відкрив свою - одразу наїзди на сусідні подібні заклади. це чесна конкуренція?
зніми рожеві окуляри.
Відповісти
Козлюра мля активіст))
Відповісти
Башкаленко- МУЖЧИНА!
Відповісти
А чого мужчина ховався у міліції? Писати заяву він не може, бо опиниться на смітнику біля своїх піцерій. За шкуру свою боїться,пахан не пробачає кидал.
Відповісти
Чого МУЖЧИНА ховався у міліції? Єдиний з голів захоплених ОДА,бо інші були на робочому місці і не боялися, вийшли до тих людей. Молодець проти овець...
А за якими правилами підбираєте коментарі? Пишу другий раз. Можу третій і четвертий. Моя думка різниться від тих, що треба?
Відповісти
Гарне запитання, він доречі не поїхав зі свого міста.
Відповісти
Шановні не уподобляйтесь звірам,які б'ють людей на Майдані,будьте вище від своїх емоцій, кожному катюзі по заслузі! Суд ЛІНЧА не личить європейській нації!!!
Відповісти
"Суд ЛІНЧА не личить європейській нації!!!"
Розкажи це американцям.) Та й ми не надто засмутимось...
Те ,що побили - це нормально, а от обливати водою та принижувати у різний спосіб - це гидко.
Відповісти
башкаленко відчув безмежну любов Волинян
Відповісти
З таким публічним насиллям над Башкаленком то вже палку перегнули. Що він такого зробив, щоб так знущатись?
А він молодець - тримався гідно.
Відповісти
Існує закон бумерангу, тобто все, що ви робити зараз невдовзі повернеться до вас. Будете стояти приковані на колінах і вас лінчуватимуть!!!! Пам'ятайте про це!!!
Відповісти
Методи у цих "революціонерів", як у більшовиків у 1917 році.
Відповісти
Да достали народ!!!
Відповісти
характеризують "мирний" протест волинян...Бидло.
Відповісти
Після таких подій як на майдані і поза ним, нам дуже важко буде стати достойними людьми. І не потрібно ідеалізувати Європу!
Відповісти
а всё ж таки, волыняки сделали правльно
Жёстко, может быть излишне жёстко, но правильно.
Відповісти
Это было чрезмерно. Был свидетелем этих событий. Да он виноват, да он му*ак, но избивать, поливать, унижать все равно это слишком. Но каждому воздастся о делам его...
Відповісти
Господи, какое зверство! обезумевшая толпа, жаждущая крови и зрелищ. И хотя Башкаленка я на дух не выношу, но почему-то в этой ситуации мои симпатии на его стороне. Достойно держался! а люди озверевшие, такое впечатление, что их зазомбировали.
Відповісти
Як так можна знущатися з людини він така сама людина як і ми з вами і не слід його так катувати тільки через те що він належить до ПР
Відповісти
Так суда лінча і не допустили, дякуючи хлопцям на сцені. Полили водою (за плюсової темперетури), посадили на підлогу і застібнули наручники на руці - щось поза межею сприйняття? Ні, тим більш здалося, що він був в стані алкогольного сп"яніння.
А натовп на майдані був спровокований і обурений поведінкою і словами башкаленка більше, ніж будь чим іншим. Хай радіє, що на сцені не дали людям дотягнутися до нього...
Відповісти
Башкаленко- молодець, не трус. Башкаленка в президенты!
Відповісти
Всім хто каже що Башкаленка не справедливо помучили хочу нагадати про майже 30 людей, яких вбили з вказівки лідерів Партії регіонів, яку презентує Башкаленко на Волині. Тому йому ще мало дісталося...


А всяким тролям, які тут розказують про Європу і про варварства і звірства - навчіться заробляти гроші чесною працею.

Я не сперечаюся з тролями, регіоналами і тим більше анонімними коментаторами
Відповісти
Кесарям кесарево, беспредельщикам путешествие в валгаллу....
Відповісти
зразу видно, що коментар писала "освідчена і розумна" людина. головне "вихована на моральних принципах". я теж осуджую все, що трапилось у луцьку. дуже багато нелогічних та занадто бездумних дій, не маючих ніяких підстав. така гарячковість при вирішенні глобальних питань лишня. ніхто не подумав, яким чином такі дії повернуться до людей, які живуть на пенсію та соціальні забезпечення. ніхто не подумав, що пенсіонери та інваліди можуть залишитися на 2-3 місяці без єдиного їхнього доходу. обрексти на голодну смерть людей... але і людей можна зрозуміти. їх не чують взагалі, вони вже виснаженні обіцянками, бездіяльністю та протиправними діями. кожному терпінню є кінець. наші можновладці по іншому просто не розуміють, надто твердолобі стали. ось і народ почав говорити єдиною для них доступною мовою. цього треба-було очікувати.
Відповісти
Хлопець, шукай памперси. Може їх будуть продавати в піцеріях. Ти пробував "чесно заробляти на лексус" з Башкаленком поряд ? Ти знаєш , що таке бізнес " по-башкалівськи"? Ти знаєш що таке "беспредел" по-справжньому?
Відповісти
Так не можна.Хто лив воду? Це не методи.Задушив би!!!
Відповісти
Попробуйте бендеры зделать такое в Донбассе


Відповісти
А то что, гопников, Люкс Ахметовский вызовешь?
Відповісти
Вот достал народ бандюга!
Відповісти
На клиновий кілок мудака! Невже було важко виконати волю людей!? Гордість!? Яник дав посаду, Яник і забере!?
Відповісти
Господа, Вы - звери!
Відповісти
А сейчас 2015 год. Ну и как, сейчас у вас волыняне губернатор пешком ходит и не ворует?
Відповісти
Останні новини
Як Башкаленка «лінчували» на Майдані. ФОТО. ВІДЕО
19 лютий, 2014, 18:02