Знайшовся господар волинського Хатіко

Знайшовся господар волинського Хатіко
Собаку, який довго жив на зупинці у селі Маяки біля Луцька, упізнав господар, подивившись сюжет по телевізору.

Чоловік приїхав по свого чотириногого друга з Івано-Франківщини, повідомляють Подробности.

Поки на приїжджого чоловіка пес дивиться обережно. Та господар знає, як звати песика і які у нього звички. Він кладе лапки на коліна хазяїна, і їсть по-особливому, каже господар пса Степан Голембйовський.

«Він такий скромний. Йому даси їсти, він не одразу візьме, покладе. Хіба що я відвернуся, він може доїдати», – каже Голембйовський.

Нагадаємо, песик жив на автобусній зупинці села Маяки. Селяни кликали його Пушок, Мопсик і навіть волинський Хатіко. Насправді ж собачку звати Бобик. Як каже хазяїн, песик зник після смерті Степанового дідуся.

«Він жив у дідуся у селі, і коли дідусь помер, казала сусідка, він ходив місяць однією і тією ж стежкою до дідуся на цвинтар. Після місяця ніхто не бачив його», – розповів чоловік.

Про Бобика не було чути майже 5 років. Песика впізнав батько Степана після сюжету. Сам Степан по чотирилапого друга з Івано-Франківщини приїздив двічі, пригадують місцеві жителі.

«Він відразу поклав на стіл фотографію і сказав: Я відносно песика, що показували по телевізору. Я подивилася фотографію – і правда троха схожий на себе. Напевне, він у молодому віці був… Пішли ми на ту зупинку, де він мешкав – його не було до 11 вечора, кругом шукали, але його не було», – розповіла мешканка Маяків Тетяна Плюшко.

Коли Степан приїхав удруге – песик знайшовся. Жінки, що підгодовували собачку та спорудили йому буду з коробки тішаться, що історія завершилася щасливо.

«Ми раді, що закінчилася ця історія і наш улюблений пес, якого справжнє ім'я Бобік, повертається до своїх справжніх хазяїв. Не ті, що його викинули, а ті, що його дуже люблять і чекають. Ми йому бажаємо щасливої дороги і щоби він ніколи не загубився», - зазначила інша мешканка Маяків Алла Гресь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДТП з підводою: загинув юнак
19 березень, 2012, 16:10
Знайшовся господар волинського Хатіко
19 березень, 2012, 15:33