Чи шукатиме СБУ терористів на Волині?

Чи шукатиме СБУ терористів на Волині?
У середу 19 лютого особовий склад Управління Служби безпеки України у Волинській області поставили до відома, що на території Волині «антитерористична операція» проводитися не буде.

Про це ВолиньPost стало відомо від джерела в Управлінні СБУ.

Раніше СБУ оприлюднила заяву голови Служби безпеки України Олександра Якименка, у які він заявив, що через діяльність в Україні «радикальних та екстремістських угруповань», які «своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонів українців» СБУ та Антитерористичний центр прийняла рішення «про початок підготовки до проведення на території України антитерористичної операції».

Водночас джерело повідомило:

«Є внутрішня інформація, що запланована антитерористична операція, навіть якщо вона й буде реалізована, проводитиметься тільки у місті Києві. Все інше, в тому числі формулювання «на території України» – не більше як психологічна «шумиха». Принаймні, поки що».

Нагадаємо, у середу 19 лютого лідер волинського «Правого сектору» Павло Данильчук провів переговори із керівництвом СБУ Волині у приміщенні управління, після чого начальник волинського СБУ Юрій Гетало вийшов порозмовляти із народом. Гетало запевнив, що ніяких злочинних наказів віддавати не буде, а силовики - на боці народу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СБУ вже третій місяць на усіх збирає інформацію... люди будуть терористами навіть і ті що нічого не робили... і навіть сьогодні поки люди пікетували та вели перемовини вони все в себе чистили та їздили по місту та за містом на наради, поради та підготовку операцій...
Відповісти
Дурна ригівська страшилка. Може - остання. Про підготовку подібних акцій зазделегідь не оповіщають.
Відповісти
Да они все ссыкуны, бизнесмены и взяточники, нужно было разгонять...Первый рассадник хапуг в стране.
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Останні новини
Чи шукатиме СБУ терористів на Волині?
19 лютий, 2014, 21:05