Луцька повія казала батькам, що працює у Німеччині нянькою

Луцька повія казала батькам, що працює у Німеччині нянькою
Вбита у Німеччині повія Ольга П., яка була родом з Луцька, поїхала з дому ще восени 2007 року разом із подружкою шукати роботу, а батькам згодом розповідала, що працює нянькою.

Про це дізналися репортери німецької газети Bild у Луцьку від батьків убитої Ольги П., пише Укрінформ.

«Ми, репортери Bild, вирушили до України на пошуки і знайшли батьків Ольги П. За словами матері Тамари, її донька безслідно зникла три роки тому», - пише газета. За даними видання, дівчина дійсно родом з Луцька і нині їй мало б бути 24 роки.

Як повідомила німецьким журналістам Тамара П., восени 2007 року її донька разом із подружкою вирушили до Німеччини шукати роботу.

«Після від'їзду Ольга регулярно нам телефонувала, надсилала пакунки, - розповіла мати вбитої. - Вона казала, що працює нянькою і орендує житло з двома подружками».

Про те, що її донька насправді в цей час нелегально працювала повією в німецьких борделях, жінка дізналася лише від репортерів.

Розповідала Ольга своїм батькам і про стосунки з 42-річним Якобом Ф., якого тепер підозрюють у її вбивстві.

«Вона вперше в житті по-справжньому закохалася. Казала, що її обранець є російським німцем і набагато старший за неї», - сказала Тамара П. Востаннє, за її словами, Ольга телефонувала в лютому 2009 року: «Казала, що сумує, що вже склала речі і половину з них уже навіть віддала друзям».

Після цього вона на зв'язок більше не виходила, зауважила мати.

За інформацією Bild, Ольга П. зникла з борделю у німецькому місті Герфорд (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія) 12 лютого 2009 року. Того ж дня Якоб Ф. придбав морозильну камеру, в якій наприкінці лютого цього року і знайшли тіло задушеної Ольги П.

В Управлінні МВС України у Волинській області «Укрінформу» підтвердили, що українським правоохоронцям вдалося встановити особу вбитої в Німеччині українки і знайти в Луцьку її батьків.

Подробиці у відділку зв'язків з громадськістю повідомити відмовилися, посилаючись на бажання батьків дівчини не розголошувати інформацію, а також на те, що українська міліція ще не отримала офіційних даних у цій справі від німецьких колег.

Нагадаємо, наприкінці лютого цього року під час обшуку орендованого Якобом Ф. гаража у місті Шпенге німецька поліція знайшла у морозильній камері тіло задушеної жінки. Лише через два тижні завдяки інформації свідків жертву вдалося ідентифікувати як українську повію Ольгу П., що до моменту зникнення у 2009 році працювала в борделі у місті Герфорд.

За даними свідків, на той час дівчина зустрічалася з Якобом Ф., якого вже судили за торгівлю жінками. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі, але давати свідчення відмовляється.

Розслідування справи проводять поліція та прокуратура міста Білефельд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька повія казала батькам, що працює у Німеччині нянькою
19 березень, 2012, 16:50
ДТП з підводою: загинув юнак
19 березень, 2012, 16:10