До квітня біл-борди в центрі Луцька обіцяють демонтувати

До квітня біл-борди в центрі Луцька обіцяють демонтувати
До першого квітня демонтують всі рекламні щити на проспекті Волі та навколо Театрального майдану, які не узгоджуються із Концепцією розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку.

Про це розповів заступник начальника відділу розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Валерій Удот.

Концепція розміщення реклами забороняє встановлення нових великогабаритних носіїв реклами, а саме розміром 3 х 6 метрів, а також передбачає демонтувати наявні, коли закінчиться термін дії дозволу.

Останній термін дозволу біл-бордів на проспекті Волі закінчується у березні, тож за словами Удота, до квітня їх на проспекті не буде.

Що ж до інших видів реклами в центральній частині Луцька, то треба чекати, поки закінчиться термін дії дозволів, адже анулювати їх вже неможливо. Як пояснив Валерій Удот, анулювання дозволу можливе лише за заявою власника, а також у випадку, коли власник не оформив новий дозвіл.

Термін дозволів таких виходить наприкінці року.

Довідка

Концепція розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку передбачає розділення міста на 5 зон: зона А –заповідник «Старий Луцьк», Б – центр міста, В – спальні райони, Г – райони садибної забудови, Д – промислові та складські території.

Згідно з концепцією, в зоні Б заборонені великорозмірні рекламні щити, виносні конструкції «штендери» та частково транспаранти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті!
А ще б вивіски на крамницях і офісах ( оранжеві біля червоних і поряд зелені на кольоровому фасаді; про дизайн вже немає слів) змінили б на відповідні до стилю будинку, кольору стіни та розташованих поряд об'єктів - було б зовсім чудово! А то не центр цивілізованого міста - а якийсь шанхай!
Відповісти
Останні новини
До квітня біл-борди в центрі Луцька обіцяють демонтувати
19 березень, 2012, 17:37