Головний міліціонер Волині засудив застосування вогнепальної зброї

Застосування вогнепальної зброї не сприяє вирішенню суспільно-політичної ситуації у країні, - вважає начальник Головного управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук.

Про це йдеться у заяві Терещука, яку поширила прес-служба УМВС України в області.

У заяві йдеться:

"Працівники міліції Волині у жодному випадку не перешкоджають проведенню мирних масових заходів. Ми підтримуємо прагнення українського народу жити в незалежній вільній європейській державі, де панують стабільність, добробут та економічне благополуччя, де найвищою цінністю є людина та її права.

Кожен із Вас може висловлювати свій протест щодо дій влади, однак це повинно відбуватися мирним шляхом, в межах чинного законодавства. Не потрібно створювати суспільну напругу, загострювати протистояння, адже це сприяє ескалації конфлікту, викликає невдоволення серед оточуючих.

Варто пам’ятати, що ми – єдиний народ, який протягом кількох століть виборював право жити в незалежній державі. Нині по різні сторони барикад перебувають УКРАЇНЦІ – наші рідні та близькі, брати та сестри. Усі вони – громадяни України, котрі не хочуть іти один проти одного, навпаки – прагнуть врегулювання ситуації мирним шляхом.

Закликаємо представників влади та опозиції, активістів та громадських діячів припинити ескалацію конфлікту та силове протистояння в державі, сісти за стіл переговорів і шляхом проведення радикальних реформ дійти консенсусу.

Звертаємося до радикально налаштованих громадян: застосування насилля, вогнепальної зброї, захоплення та розгромом адміністративних приміщень – усе це не сприяє вирішенню суспільно-політичної ситуації у країні, навпаки – загострює її, а у результаті нищиться майно громади та, на жаль, травмуються і гинуть люди. Схиляю голову перед тими, хто загинув, і висловлюю слова співчуття їхнім рідним і близьким.

Шановні волиняни! Ще раз наголошую: протистояння і кровопролиття можна зупинити лише спільними зусиллями."

Нагадаємо, , під час масових акцій протесту у Києві по людях стріляють снайпери зі сторони міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
если модер разрешит опубликую юра я тебя прошу..эта сука праститутка ментовская сама выдала автоматы и просто кто штурмовал бысто продвинуулся...он сам с головой сбу обговаривал что стрелять или не стрелять ты не удаляй..за ним самим пасу.он кровавый мент.эта информация получена от оперативника который уволился.он отказался стрелять.
Відповісти
Останні новини
Головний міліціонер Волині засудив застосування вогнепальної зброї
20 лютий, 2014, 16:13