Гузь відхрестився від «ув’язненого» Башкаленка

Гузь відхрестився від «ув’язненого» Башкаленка
Після публічного приниження на сцені луцького Євромайдану губернатора Волині Олександра Башкаленка відвезли не до Волинської облдержадміністрації, запевняє опозиціонер Ігор Гузь.

Про це він розповів під час прес-конференції представників волинського осередку ВО «Майдан» 20 лютого.

«Ні у яких підвалах обласної адміністрації пан Башкаленко не був. І я особисто його тут не бачив. Як і хто його привіз чи відвіз ми не знаємо. І колеги підтвердять, що ми його тут не бачили. Його доля невідома, але ми сьогодні побачили, що він живий-здоровий. Де він є ми не знаємо», – зазначив один з лідерів волинського Євромайдану, депутат Волиньради Ігор Гузь (ВО «Батьківщина).

Як відомо, Олександра Башкаленка, який після тривалого морального і фізичного тиску відмовився писати заяву про відставку, мали завезти у підвал Волинської ОДА.

Про це зі сцени 19 лютого заявив лідер «Правого сектору» на Волині, депутат Луцькради Павло Данильчук.

До слова, коли Башкаленка вивели зі сцени, губернатора посадовили у авто, в якому були Павло Данильчук і депутат Волиньради, бізнесмен Василь Столяр.

Пізніше Данильчук повідомив, що Башкаленка "віддали у руки опозиції".


Окрім того,під час прес-конференції Гузь заявив, що їм невідомо де зараз перебуває Клімчук. "Нам це не цікаво", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але ж данильчук обіцяв охороняти башкаленка до його підпису про відставку.що знову починають з обману.
Відповісти
Гузь і решта, ще напередодні домовилися з Башкаленко, що "виведуть" до народу, щоб народ випустив пару, а потім Башкаленко спокійно поїде до "Батька" в Київ. Як бачемо - Башкаленко в Києві..... Робимо висновки....!
Відповісти
таке враження що обман не припиняється. На мою думку, нікого з високопосадовців не можна нікуди відпускати, щоб можна було потім розслідувати всі їхні дії і притягнути до відповідальності за всі скоєні ними злочини.
Відповісти
А что надо было его убить?
Відповісти
Ті, хто допомагає колишнім керівникам уникнути відповідальності за їхні вчинки, теж мають відповідати за покривання злочинців.
Відповісти
Чув що Башкаленка відпустили після викупу, розмір суми не знаю...
Відповісти