Головні силовики Волині зробили заяву

Головні силовики Волині зробили заяву
Начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук, начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Гетало і прокурор Волинської області Андрій Парака заявили, що спільними зусиллями будуть підтримувати правопорядок на Волині.

Заяву зачитав голова Волинської облради Валентин Вітер під час 23-ої позачергової сесії облради у четвер, 20 лютого.

Зокрема, у документі йшлося про те, що правоохоронці домовилися про взаємоспівпрацю у дотриманні громадського правопорядку на Волині з метою досягнення народної довіри. Окрім них заяву підписали голова Волинської облради Валентин Вітер і депутат Ігор Гузь від громадськості.

Правоохоронці і обранці громади об’єдналися з метою досягнення миру, пошуків шляху вирішення протистояння, запобігання ескалації конфлікту, вжиття заходів щодо викриття провокацій, спрямованих проти громадян.

Текст заяви подаємо без змін і доповнень:

«Останні події в Україні засвідчили кульмінацію протистояння, яке перейшло в силову фазу. За таких умов тільки спільні зусилля та пошук шляхів вирішення протистояння мирним шляхом сприятимуть зупиненню подальшої ескалації подій, які остаточно можуть перейти в неконтрольоване русло.

Керівники управлінння Служби безпеки України у Волинській області, управління МВС України у Волинській області, Прокуратури Волинської області, визнаючи Волинську обласну раду органом самоврядування територіальної громади Волині, висловлюють готовність до спільного забезпечення громадського порядку з метою досягнення народної довіри на території області.

Це передбачає узгодження дій при забезпеченні правопорядку, вжиття заходів щодо викриття, попередження та локалізації провокацій, спрямованих на дестабілізацію ситуації у Волинській області.

Голова Волинської обласної ради Валентин Вітер

Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області Юрій Гетало

Начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук

Прокурор Волинської області Андрій Парака

Представник громадськості Ігор Гузь»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Волинській міліції!!!
Відповісти
тепер 90-ті на отдих.вишов на вулицю палкою получив
Відповісти
Слава Богу що знайшли спільну мову!Міліція Волині з народом!Провокаторів на нари!
Відповісти
І всі будуть задіяні в антитерористичній операціі оголошеній в Украіні Головою Служби безпеки .... Спільні діі ...
Відповісти
Приміщення Обласного УВС громили не ми,ми в цей час були біля Міськвіддіпу, коли ми прийшли вже була стрілянина, ми її зупинили і мирно домовились, ми зупинили штурм та мародерство.Ми це Правий сектор та Сомооборона ми діємо спільно.Ми проти мародерства та погромів,Але якби держустанови не здались мирно-від них залишився тільки фундамент.Ми СИЛА,але не мародери.
Відповісти
А як тепер будуть кришувати кримінальний бізнес , чи вже можна до них звертатися з якимись проблемами і буде результат? А би бути на своїх місцях, готові навіть охороняти порядок ,якого небуло начисто!!
Відповісти
Слова Парака і порядок не сумісні, гнати в шию їх
Відповісти
Останні новини
Головні силовики Волині зробили заяву
20 лютий, 2014, 17:34